"Металіст" і "Зоря" зіграють матчі Ліги Європи в Києві

Поділитися
"Металіст" і "Зоря" зіграють матчі Ліги Європи в Києві Київ прийме матчі ЛЄ "Металіста" та "Зорі" © Clive Barda / Royal Opera House
21 серпня "Зоря" прийме "Фейєнорд" на стадіоні "Динамо" в Києві, а за тиждень, 28 серпня, у столиці зіграють "Металіст" і "Рух".

Перший матч між голландським "Феєноордом" і луганською "Зорею" у плей-офф Ліги Європи відбудеться в Україні, а не в Голландії, як це було вирішено жеребом. Про це повідомляє офіційний сайт голландської команди.

Причиною такого рішення УЄФА, на думку нідерландських ЗМІ, є той факт, що 28 серпня у столиці має проводити свій матч харківський "Металіст", який зустрічається у тому ж турнірі з польським "Рухом". Тому було прийнято рішення розвести українські команди.

У той же час дане рішення УЄФА повідомляє, що матч плей-офф раунду Ліги Європи "Металіст" - "Рух" у Харкові все ж таки не відбудеться через напружену ситуацію у країні.

21 серпня "Зоря" прийме "Фейєнорд" на стадіоні "Динамо" у Києві, а через тиждень, 28 серпня, у столиці зіграють і харків'яни.

Нагадаємо, що матчі групового турніру розпочнуться 18 вересня. Жеребкування основного раунду єврокубка відбудеться 30 серпня в Монако. Там же визначиться і склад груп Ліги Чемпіонів. Фінал Ліги Європи запланований на 27 травня. Відбудеться він на стадіоні "Народови" у Варшаві. !zn

Читайте також:

"Металіст" подав скаргу в УЄФА і ФІФА на втікачів з Аргентини

Польська "Легія" просить УЄФА провести перегравання матчу Ліги Чемпіонів з "Селтіком"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі