"Металіст" подав скаргу в УЄФА і ФІФА на втікачів з Аргентини

Поділитися
"Металіст" подав скаргу в УЄФА і ФІФА на втікачів з Аргентини Хосе Соса може отримати дискваліфікацію © rush.org.ua
Попередження і переговори не дали результату: аргентинські легіонери ні в якому разі не хочуть повертатися в Україну, а на зв'язок виходять лише їхні представники.

Головний тренер "Металіста" Ігор Рахаєв повідомив, що клуб подав скаргу в УЄФА і ФІФА на декількох аргентинських футболістів, які, незважаючи на чинні контракти з харків'янами, залишили розташування команди кілька тижнів тому.

За словами Рахаева, працівники "Металіста" намагаються переконати футболістів повернутися до Харкова, щоб уникнути санкцій від керівних органів. Однак легіонери не виходять на зв'язок - замість них із клубом спілкуються агенти.

"Звичайно, ніхто такого не очікував. Якщо б були якісь передумови, то ми б шукали на їхні місця інших футболістів. Ми поважаємо будь-яке рішення футболіста. У країні таке відбувається - вони бояться за свої сім'ї. Але потрібно було приймати подібне рішення раніше, до початку зборів. Щоб ми готували інших гравців", - цитує тренера видання "Футбол".

- Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції

Нагадаємо, що в розташування "Металіста" вчасно не повернулися аргентинські легіонери Себастьян Бланко, Хосе Соса, Алехандро Гомес і Джонатан Крістальдо.

Рахаєв зазначив, що на даний момент гравці оштрафовані і не отримують зарплату у харківській команді.

"Ми будемо подавати списки порушників в УЄФА і ФІФА - там з ними будуть розбиратися за допомогою судів. Ми не можемо допустити такого ставлення: якісь агенти нам, можна сказати, викручують руки. Металіст заробив собі хорошу репутацію, ми повинні відстоювати свої права. Проявлено зневагу до всього українського футболу, до нашої спортивної честі", - підсумував наставник.

Додамо, що раніше подібна проблема була і в донецькому "Шахтарі", який покинуло п'ятеро бразильців і один аргентинець. Однак у підсумку, ситуація вирішилася мирним шляхом - втікачі повернулися в розташування клубу. Факундо Феррейра був відправлений в оренду в англійський "Ньюкасл". !zn

Читайте також:

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі