Мессі не вдалося відкупитися від податківців - він постав перед судом для надання свідчень

Поділитися
Мессі не вдалося відкупитися від податківців - він постав перед судом для надання свідчень Мессі прибув на слухання у справі про несплату податків © afflictor.com
Аргентинський нападник, який звинувачується у несплаті податків все-таки постав перед судом - всі спроби уникнути розглядів зазнали невдачі.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі і його батько Хорхе постали перед судом в Іспанії за звинуваченням в ухиленні від сплати податків, незважаючи на те, що заплатили солідні відступні місцевій податковій інспекції, передає ВВС.

Обидвох Мессі, що заперечують ці звинувачення, буде допитано в суді за зачиненими дверима у фешенебельному районі Барселони. Футболіст і його батько вже прибули на місце подій, відразу ж потрапивши під приціл фото і телекамер.

Нагадаємо, 26-річний аргентинець і його батько звинувачуються в тому, що вони не доплатили до іспанської скарбниці близько 4 мільйонів євро. Згідно з даними прокуратури, між 2007 і 2009 роками вони використовували компанії за кордоном для продажу прав на використання фотографій Мессі.

Відзначимо, що Мессі намагалися всіляко уникнути судового розгляду: серпні сім'я Мессі виплатила податковій інспекції 5 мільйонів євро - суму недоплачених податків з належними відсотками. За іншими даними, загальна сума відступних склала 25 мільйонів.

Незважаючи на це, прокуратура не хоче припиняти справу, бо з початку економічної кризи податкова інспекція Іспанії проводить жорстку політику щодо тих, хто ухиляється від сплати податків.

Відзначимо, що спочатку засідання суду планувалося на 16 вересня, коли мав відбутися старт "Барселони" у Лізі Чемпіонів. Зважаючи на це, ще влітку повідомлялося, що Мессі пропустить перший поєдинок команди в єврокубковому сезоні, однак аргентинець у підсумку вийшов на поле проти голландського "Аякса", відзначившись хет-тріком, а "Барса" перемогла 4:0. !zn

Читайте також:

Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

Депутат Європарламенту закликав розслідувати подробиці рекордного трансферу Бейла до "Реала"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі