Мессі доведеться постати перед судом - незважаючи на мирову угоду з податковою

Поділитися
Мессі доведеться постати перед судом - незважаючи на мирову угоду з податковою © gazzetta.it
Аргентинський футболіст буде змушений у будь-якому випадку з'явитися на судове засідання у податковій справі 17 вересня 2013 року.

Ліонель Мессі постане перед судом у справі щодо несплати податків у період з 2006 по 2009 роки - засідання заплановано на 17 вересня 2013 року, повідомляє "СЕ-онлайн".

У Барселоні пройшла зустріч адвокатів аргентинської зірки з місцевим відділом у боротьбі з економічними злочинами. Сторони спробували досягти мирової угоди щодо податкових справ футболіста.

Нагадаємо, що Мессі звинуватили в несплаті податків на суму в 4 мільйони євро в період з 2006 по 2009-й роки. Раніше повідомлялося, що аргентинець готовий для компромісу з правосуддям заплатити штраф від 5 до 9 мільйонів євро. Тим не менше, навіть при такому розвитку подій Мессі і його батько повинні будуть з'явитися в суд 17 вересня для надання свідчень.

Таким чином, як і передбачалося раніше, "Барселона" може не дорахуватися одного зі своїх лідерів на старті Ліги Чемпіонів - змагання в цьому турнірі починаються якраз у день судового засідання.

Зазначимо, що 3 липня Мессі опинився в епіцентрі скандалу, який виник у США - через скасування двох благодійних матчів "Команди Мессі" в рамках американського турне, промоутери з США звинуватили аргентинця в неповазі до американського народу. Втім, ні сам Мессі, ні його представники ніяк не прокоментували ситуацію. !zn

Читайте також:

Статистика стверджує: Мессі підвищує результативність "Барси" на 25 відсотків

Під час тренувальних зборів у Австрії до "Дніпра" навідалися судові виконавці

ПСЖ готовий заплатити "Реалу" 100 мільйонів за Кріштіану Роналду

"Реал" приготував "Барселоні" гідну відповідь на трансфер Неймара

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі