Маркевич знову поскаржився на проблеми зі складом у "Дніпрі"

Поділитися
Маркевич знову поскаржився на проблеми зі складом у "Дніпрі" Мирону Маркевичу не вистачає кваліфікованих гравців у складі © moskva.com
Напередодні матчу другого туру Ліги Європи проти французького "Сент-Етьєна" у тренерського штабу дніпрян знову з'явилися приводи для занепокоєння.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич знову поскаржився на проблеми зі складом напередодні єврокубкових битв.

За його словами, не зовсім задовільні результати команди в матчах на міжнародній арені можна пояснити тим, що тренерський штаб не може зібрати оптимальне поєднання футболістів.

"На жаль, ми не можемо зібрати повністю склад на єврокубкові матчі, тому тут такі результати. Якщо з "Інтером" була нічийна гра, і це нас влаштовувало, то видалення завадило. Головне ми не можемо виставити той склад, на який розраховуємо", - зазначив Мирон Маркевич.

Нагадаємо, що у першому турі Ліги Європи "Дніпро" поступився "Інтеру" 0:1 після того, як Руслан Ротань отримав вилучення за другу жовту картку. Тепер лідер центру поля дніпрян пропустить поєдинок у Франції.

З іншого боку, після мікротравм відновилися півзахисники Євген Коноплянка і Євген Шахов. Також Маркевич сподівається і на перспективного юніора Тараса Лучкевича.

Додамо, що Маркевич вже неодноразово скаржився на кадрові проблеми: зокрема, після вильоту з кваліфікації Ліги Чемпіонів (поразка від "Копенгагена") він вказав на те, що без низки провідних футболістів його підопічні не зуміли показати свої найкращі якості.

Раніше Маркевич заявив, що хоче побудувати сильний "Дніпро" разом з Євгеном Коноплянкою. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі