"Інтер" вирвав перемогу у ослабленого "Дніпра"

Поділитися
"Інтер" вирвав перемогу у ослабленого "Дніпра" Євген Коноплянка відзначився одним небезпечним ударом © moskva.com
Щойно суддя за незрозуміле порушення показав другу жовту картку Руслану Ротаню, залишивши "Дніпро" у меншості, "Інтер" одразу ж забив гол і довів справу до перемоги.

Італійський "Інтер" вирвав перемогу у ослабленого "Дніпра" 1:0 в рамках 1-го туру групового турніру Ліги Європи.

Дніпропетровці пропустили гол через кілька хвилин після того, як капітан Руслан Ротань отримав другу жовту картку і пішов з поля.

В іншому матчі групи F азербайджанський "Карабах" і французький "Сент-Етьєн" зіграли внічию 0:0. Таким чином, "Дніпро" після першого туру розмістився на останньому місці в своєму квартеті.

Наступний поєдинок дніпропетровці проведуть 2 жовтня проти "Сент-Етьєна" у Франції.

Читайте також: Окрилений "Дніпро" розгромив невмотивований "Металіст"

Як очікувалося, Мирон Маркевич випустив у стартовому складі лідера півзахисту Руслана Ротаня. Попереду, як завжди діяв один Роман Зозуля. Втім, таке рішення виглядало логічним, адже грати проти потужного "Інтера", нехай і переживає не кращі часи, у відкритий футбол було б трохи авантюрно.

Як виявилося, захисники "Інтера" у кількості трьох осіб чудово впоралися зі своїми завданнями, не давши ні Зозулі, ні кому-небудь з "Дніпра" свободу дій у своїх воріт. Тим більше, що півзахист італійців так само чітко і злагоджено.

При такій грі хороший шанси у дніпропетровців був при стандартних положеннях. Однак і тут вони не зуміли нічим здивувати опонента. Фактично єдиний небезпечний момент виник після удару Євгена Коноплянки. Але м'яч лише на кілька сантиметрів розминувся зі штангою.

"Інтер" змусив попрацювати в поті чола воротаря "Дніпра" Дениса Бойка. І той справді не підкачав. Правда він нічого не зміг вдіяти в гольовій ситуації. Данило д'амброзіо прорвався крізь як ніби відпочиваючих на пляжі Мазуха та Стрініча і пробив під опорну ногу голкіпера - 0:1. Буквально за кілька хвилин до цього Ротань отримав другу жовту - багато в чому завдяки артистизму італійського футболіста.

Пропустивши м'яч, "Дніпро", який і до цього не дуже часто добирався до воріт опонента, був приречений. "Інтер" контролював ситуацію і довів справу до заслуженої перемоги.

Примітно, що наставник "Інтера" Вальтер Маццаррі вперше переміг в Україні: раніше тренер програвав "Металісту" Маркевича і "Дніпра" Хуанде Рамоса, будучи тренером "Сампдорії" і "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі