Тренер "Інтера" згадав, як важко було грати проти українських команд

Поділитися
Тренер "Інтера" згадав, як важко було грати проти українських команд Вальтер Маццаррі чекає нелегку гру з "Дніпром" © moskva.com
Досвідчений італійський фахівець Вальтер Маццаррі приїхав грати проти "Дніпра". На його погляд, дніпропетровська команда запропонує його "Інтеру" хороший футбол: італійцям буде нелегко.

Головний тренер "Інтера" Вальтер Маццаррі згадав напередодні матчу з "Дніпром" в рамках Ліги Європи 18 вересня, наскільки важко було грати командам проти українських клубів у минулих єврокубкових баталіях.

Фахівцеві доводилося в різні роки в рамках єврокубків виходити на поле в матчах з "Дніпром" і "Металістом". Тоді він тренував відповідно, "Наполі" і "Сампдорію".

"Справді, "Наполі" під моїм керівництвом грав проти "Дніпра", а "Металіст" - проти "Сампдорії". Ми віддаємо собі звіт в тому, що українські команди - міцні горішки, жорсткі за манерою гри, проти них непросто грати. Завтра нас чекає непростий матч, але наша команда вийде на поле і постарається зіграти в свою силу", - зазначив на передматчевій прес-конференції італієць.

Нагадаємо, що в тих протистояннях "Металіст" обіграв "Сампдорію" в рамках 1/16 фіналу Кубка УЄФА-2008/09 (1:0 на виїзді та 2:0 вдома), а "Дніпро" обмінявся перемогами з "Наполі" у груповому турнірі Ліги Європи-2012/13 (2:4 і 3:1).

Читайте також: "Дніпру" та "Металісту" не дозволили грати єврокубки на домашніх стадіонах

Маццаррі підкреслив, що перед його командою стоїть завдання проявити себе з найкращого боку у всіх турнірах - як внутрішніх італійських, так і єврокубку. Саме тому в Київ "Інтер" приїхав в найсильнішому складі.

Додамо також, що в сезоні-2009/10 "Інтер" грав у Києві в рамках Ліги Чемпіонів італійці протидіяли "Динамо". У драматичному за напруженням поєдинок "чорно-сині" вирвали перемогу у киян на останніх хвилинах - 2:1. Втім, той поєдинок проводився не на НСК "Олімпійський", а на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Поєдинок "Дніпро" - "Інтер" состояится 18 вересня в 20:00.

Раніше повідомлялося, що в матчі проти "Інтера" дніпропетровський "Дніпро" не зможе розраховувати на Євгена Селезньова, який отримав невелике пошкодження в попередній грі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі