Маркевич вже виводив свою команду до наступного раунду після 0:0 вдома

Поділитися
Маркевич вже виводив свою команду до наступного раунду після 0:0 вдома © moskva.com
"Дніпро" зіграє з "Копенгагеном" на виїзді у матчі третього раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів. Для того, щоб пройти до наступного етапу змагань підопічним Мирона Маркевича необхідно розпечатати ворота суперника.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич вже виводив свою команду до наступного раунду єврокубкових протистоянь після нульової нічиєї на домашньому полі.

Це сталося у сезоні-2011/12, коли на вирішальній стадії відбору Ліги Європи його "Металіст" обіграв французький "Сошо" 4:0 на виїзді. Звичайно, цього результату з головою вистачило, щоб на коні в'їхати до групового турніру єврокубка.

Нагадаємо, що у матчі третього раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів, який проходив у Києві, дніпряни не зуміли забити у ворота "Копенгагена", завершивши зустріч 0:0.

Загалом, якщо аналізувати шанси "Дніпра" на успіх за сумою двох зустрічей за цим параметром, то у дніпропетровців не таке вже й оптимістичне положення: всього чотири протистояння з 17-ти завершилися на користь українців після того, як вдома команда грала 0:0. Щоправда слід зазначити, що в більшості випадків такі результати траплялися ранньою весною, коли українські клуби виступали в чемпіонаті СРСР, що проходив за системою "весна-осінь", поступаючись у результаті суперникам у функціональній готовності - європейці ж грали взимку і підходили до єврокубкових протистоянь на піку форми.

Примітно і те, що в українсько-датських протистояннях на землі Андерсена в 10 матчах українці відсвяткували 7 перемог, одного разу програли і два рази звели гру у нічию.

Букмекери все-таки вірять, що дніпропетровці пройдуть далі - на цю подію можна поставити з показником 1,6, успіх ж данців котирується з "відповіддю" 2,33. Судячи з усього, аналітики натякають на те, що матч у Копенгагені завершиться перемогою дніпрян 1:0.

Додамо, що в минулому сезоні Маркевичу з "Металістом" вдалося подолати бар'єр третього раунду, коли українці залишили не при справах грецький ПАОК.

Нагадаємо, що зустріч "Копенгагена" і "Дніпра" розпочнеться о 21:00 у данській столиці. Судити поєдинок буде португальська бригада арбітрів на чолі з Дуарте Гомешем. До речі при його суддівстві "Дніпро" здолав чеський "Слован" 4:2 у плей-офф кваліфікації Ліги Европи-2012/13, в якій дніпряни дійшли до 1/16 фіналу. !zn

Читайте також:

Маркевич пояснив бляклу гру "Дніпра " на старті Ліги Чемпіонів кадровим дефіцитом

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі