Маркевич пояснив бляклу гру "Дніпра " на старті Ліги Чемпіонів кадровим дефіцитом

Поділитися
Маркевич пояснив бляклу гру "Дніпра " на старті Ліги Чемпіонів кадровим дефіцитом © football.ua
На зборах Мирон Маркевич награвав один склад, а в результаті, на поле в офіційному матчі були змушені виходити зовсім інші футболісти.

Головний тренер "Дніпра" Мирона Маркевич пояснив нульову нічию з "Копенгагеном" у першому матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проблемами зі складом команди.

Відсутність захисника Івана Стрініча змусила наставника ставити на лівий фланг оборони правшу Артема Федецького.

"Звичайно, хотілося здобути перемогу в такому матчі. Але ми відчували, що "Копенгаген" закриється і не дасть нам проводити швидкі атаки. Що ж, є ще матч у гостях, і будемо думати, як за тиждень підсилити гру. Щоправда, трохи нам не вистачає резервів для повної картини", - сказав після матчу тренер.

"На зборах ми награвали дещо інший склад, зі Стрінічем і Ротанем. Тепер же, на жаль, той же Федецький грає не на своїй позиції. Та й коли крайні захисники мало підключаються, дуже важко створити багато моментів. Але тішить, що футболісти викладаються на повну", - спробував знайти позитивні моменти у грі Маркевич.

Нагадаємо, що "Дніпро" практично весь матч провів на половині поля суперника, постійно створюючи напругу біля його воріт, але в підсумку, для реалізації моментів у дніпропетровців не вистачило зіграності, креативу і везіння.

Матч у відповідь відбудеться 6 серпня у Копенгагені. У разі вильоту з розіграшу ЛЧ "Дніпро" відправиться у кваліфікацію Ліги Європи. !zn

Читайте також:

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд

Український воротар не буде виступати в Росії

"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі