Луї ван Гаал дебютував у "Манчестер Юнайтед" з упевненої перемоги

Поділитися
Луї ван Гаал дебютував у "Манчестер Юнайтед" з упевненої перемоги © newtortuga.com
Голландський фахівець завершив роботу зі збірною своєї країни на мажорній ноті, здобувши бронзу чемпіонату світу у Бразилії. Трохи пізніше продовжив переможну ходу і на новому місці роботи.

Англійський "Манчестер Юнайтед", проводив першу зустріч під керівництвом голландського тренера Луї ван Гаала, що завдав нищівної поразки клубу МЛС "Лос-Анджелес Гелаксі" 7:0 в рамках виставкового передсезонного матчу.

Глядачі у Лос-Анджелесі побачили два голи у виконанні Уейна Руні, Ріса Джеймса і Ешлі Янга, а ще один м'яч у ворота господарів відправив Денні Уелбек.

"Команда показала просто фантастичну результативність. Настільки великий рахунок став для мене справжнім сюрпризом і голи вийшли дуже гарними", - сказав після перемоги голландський фахівець.

Приїзд МЮ до Лос-Анджелеса викликав великий інтерес - на матчі зібралася чимала аудиторія, а напередодні близько 2,5 тисяч глядачів не пошкодували 20 доларів за те, щоб спостерігати за тренувальним заняттям команда ван Гаала. І це притому, що тренування проходило під каліфорнійським сонцем.

Нагадаємо, що до прибуття в стан МЮ голландського фахівця команда тренувалася під керівництвом Райана Гіггза, проте ван Гаал давав вказівки своїм асистентам навіть із Бразилії, де на мундіалі грала його збірна Нідерландів.

Підписавши у травні контракт з "Червоними дияволами", голландець став першим в історії тренером клубу з континентальної Європи.

Додамо, що на чемпіонаті світу у Бразилії "помаранчеві" показували атакуючий футбол, забивши за сім матчів у ворота суперників 15 м'ячів, і в підсумку посіли третє місце на мундіалі. Найбільш яскравими перемогами голландців вважаються розгроми Іспанії 5:1 і Бразилії 3:0.

Нагадаємо, у минулому сезоні англійської Прем'єр-ліги МЮ виступив вкрай невдало: під керівництвом приймача Алекса Фергюсона, колишнього тренера "Евертона" Девіда Мойеса "Манчестер" посів лише 7-ме місце, у результаті залишившись без єврокубків. У Лізі Чемпіонів МЮ поступився "Баварії" в 1/4 фіналу турніру. Саме з цієї причини Мойесу вказали на двері. !zn

Читайте також:

Влада Майамі заборонила Бекхему будівництво прибережного стадіону

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі