Влада Майамі заборонила Бекхему будівництво прибережного стадіону

Поділитися
Влада Майамі заборонила Бекхему будівництво прибережного стадіону © worldsoccertalk.com
Девід Бекхем створює у Майамі новий футбольний клуб, який буде володіти хорошою інфраструктурою. Втім, поки що місцева влада не дуже підтримує зірку світового спорту у його починаннях.

Колишній капітан збірної Англії Девід Бекхем, який створює у Майамі клуб МЛС, зіткнувся з проблемами при будівництві стадіону.

Влада міста повідомила йому, що місце, обране для зведення арени, є неприйнятним. Планували, що стадіон буде розташовуватися поблизу набережної.

Консультант Бекхема з нерухомості Джон Алшулер вже заявив, що для них рішення міської влади було справді несподіваним, і поки вони беруть паузу у переговорному процесі, щоб розглянути альтернативні варіанти.

В цілому, рішення мера Майамі Томаса Регаладо і його команди пояснюється тим, що до місця, на якому планувалося побудувати 20-тисячний стадіон, прилягає Музейний парк, а також портові доки, до яких підходять габаритні кораблі.

Як би там не було, але схоже, що Бекхем вже зіткнувся з серйозною опозицією, адже незважаючи на заяви влади щодо підтримки проекту футбольної команди, а також факт отримання прибутку від оренди ділянки, поки що колишній зірці світового футболу не вдалося одержати фактичну підтримку. Провалилися плани Бекхема і з оренди університетського стадіону, на якому виступає місцева команда з американського футболу. Але представники Бекхема все ж сподіваються, що їм вдасться інвестувати у "майбутнє Майамі".

Нагадаємо, що Бекхем, який завершив кар'єру у французькому ПСЖ, до цього кілька років виступав за клуб МЛС "Лос-Анджелес Гелаксі". !zn

Читайте також:

Бекхем не буде продовжувати контракт з ПСЖ - він завершує кар'єру

Болівійський клуб планує повернути Бекхема на футбольне поле

Легендарний Madison Square Garden у Нью-Йорку перенесуть на інше місце

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі