Луческу вважає, що за два тижні розгромлений БАТЕ постане іншою командою

Поділитися
Луческу вважає, що за два тижні розгромлений БАТЕ постане іншою командою Мірча Луческу вважає, що БАТЕ зуміє зробити висновки з поразки
Донецькій команді вдалося продемонструвати свій фірмовий атакуючий футбол. Саме завдяки цьому і були знівельовані сильні сторони суперника.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що через два тижні розгромлений його підопічними БАТЕ постане іншою командою.

За словами румунського фахівця, головне не те, що "Шахтар" забив у ворота суперника 7 голів, а те, що команда здобула три очки і вийшла на друге місце в групі Н. Як би те ні було, але Містер упевнений, що в матчі білоруси постануть іншою командою.

"Я задоволений тим, що нам вдалося добре проаналізувати суперника і використовувати ті моменти в грі БАТЕ, на які звернули увагу. Ми вивчили гру борисовчан з "Атлетиком", і нам здалося, що баски погано розібрали суперника", - вважає Луческу.

Читайте також: "Баварія" вчинила погром у Римі, забивши у ворота італійців сім голів


"Ми успішно пресингували на чужій половині поля. Нам вдавалось розганяти багато контратак, і всі вони були досить гострими. У другому таймі гравці взяли під контроль хід поєдинку. Думаю, у матчі-відповіді БАТЕ постане іншою командою", - підсумував Містер.

Нагадаємо, що БАТЕ здобув перемогу у матчі з "Атлетиком" 2:1, однак не зумів відстояти друге місце в групі, з тріском поступившись "Шахтарю". 5 листопада "гірники" прийматимуть "жовто-синіх" у Львові.

Додамо, що завдяки розгромній перемозі над БАТЕ "Шахтар" встановив відразу кілька рекордів Ліги Чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі