Луческу вважає, що "Шахтар" перевершив "Байєр" у двоматчевому протистоянні

Поділитися
Луческу вважає, що "Шахтар" перевершив "Байєр" у двоматчевому протистоянні Луческу знову вважає свою команду кращою
Незважаючи на те, що донецька команда за 180 хвилин ігрового часу у двох поєдинках жодного разу не розписалася у воротах суперника, головний тренер "Шахтаря" впевнений, що його підопічні були кращими за "Байєр".

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після нульової нічиєї з "Байєром" в рамках групового турніру Ліги Чемпіонів зауважив, що його підопічні виглядали краще за суперника, а домогтися необхідного результату їм завадило невезіння.

"Дуже прикро, що ми не виграли сьогодні. Можу відзначити, що наша молода команда хоче вигравати і буде домагатися результату. Ми заслужили перемогу, створили п'ять-шість гольових моментів", - вважає Луческу.

"Я задоволений тим, що ми довели, що є кращими за Байєр. Ми створили більше моментів, ніж Леверкузен у себе вдома. Причому без допомоги суддівської бригади", - заявив Містер.

Нагадаємо, в попередньому матчі у гостях "Шахтар" було розгромлено "Байєром" 4:0, він так і не створив за весь матч хоча б один реальний момент для взяття воріт суперника. Тоді провину за поразку Луческу переклав на суддівську бригаду.

У Донецьку, за словами наставника "гірників", його підопічні провели хороший перший тайм, перевершивши опонента як за небезпечними моментами, так і за володінням м'ячем. Однак на завершальній стадії, впевнений Містер, "Шахтарю" не вистачило везіння.

"Я задоволений тим, як ми зіграли. Але у футболі потрібне везіння. Може, і допомога, яку суперник отримав у Леверкузені в найважливіший момент. Сьогодні ми довели, що, можливо, є сильнішими за "Байєр", - припустив Луческу.

Досвідчений румунський фахівець відзначив, що поки його підопічні далекі від ідеальної форми, однак навіть у цьому випадку найближчим часом на них чекає успіх.

"Ми далекі від тієї гри, яка була у команди минулого року. Мається на увазі автоматизм комбінацій, який дозволяв нам проникати у ворожий штрафний. Але у гравців є велике бажання і талант. Не будемо забувати, що вони навіть не брали участь у зборах. Але вже зараз вони мені подобаються", - розповів Містер.

Нагадаємо, що після чотирьох турів "Шахтар" посідає третю сходинку у квартеті А, відстаючи від "Байєра" на два, а від МЮ на три очки. Наступний матч донеччани проведуть 27 листопада у Донецьку проти "Реал Сосьєдада". !zn

Читайте також:

Ліга Чемпіонів: Роналду і Бейл відправили "Ювентус" на останнє місце

"Шахтар" вже досяг рівня "Манчестер Юнайтед", - Луческу

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі