Луческу не має наміру залишати Донецьк - він продовжить "вести "Шахтар" до успіху"

Поділитися
Луческу не має наміру залишати Донецьк - він продовжить "вести "Шахтар" до успіху"
Містер спростував чутки про свій відхід з "Шахтаря" і повідав про подальші плани його команди.

Мірча Луческу спростував інформацію про свій від'їзд з "Шахтаря", яку поширили іноземні ЗМІ наприкінці минулого тижня.

"Мені в "Шахтарі" добре. Тут я щасливий і можу виконувати свою роботу. Так що не збираюся назад в Італію або куди-небудь ще. Я прийняв рішення вести вперед до успіху цей проект", - заявив в інтерв'ю Tutto Mercato Луческу.

Нагадаємо, що нещодавно румунські ЗМІ заявили про те, що Містер посварився з одним із керівників клубу через трансферну політику і зібрався покинути Донецьк. Однак у своїх заявах румунський фахівець сповнений оптимізму - навіть щодо нових придбань і втрат лідерів команди.

"Я намагаюся вирішити, ким замінити гравців, які покинули "Шахтар". Приміром, Фернандінью - у нього був варіант перебратися і до Італії, але "Манчестер Сіті" запропонував гарну суму відступних. Так, це - найсильніший гравець у світі на своїй позиції , але ми постараємося знайти йому заміну. ​​Як би то не було, в наступному сезоні ми побачимо молоду команду, яка постарається залишитися конкурентоспроможною. Я сподіваюся, що "Шахтар" продовжить рости і буде добре виступати в єврокубках - адже ми до цього вже звикли", - резюмував Луческу.

У міжсезоння "Шахтар" зробив три основних придбань, підписавши контракти з бразильцями Фредом, Велінгтоном Немом і Фернанду. У той же час донеччани планували дістати французького форварда Бафетімбі Гоміса, а також його співвітчизника Ісхака Бельфоділа, але ці плани не втілилися в життя.

Нагадаємо, що в ці дні "Шахтар" приймає участь в Об'єднаному турнірі за участю "Динамо", а також російських "Спартака" і "Зеніта". Підопічні Луческу займають після двох турів друге місце слідом за киянами. !zn

Читайте також:

Фіналіст Ліги Чемпіонів вступає в боротьбу за Мхітаряна

Ветеран "Шахтаря" переходить в англійський "Вест Хем" без втрати в зарплаті

ПСЖ і "Реал" підтвердили призначення нових наставників - Блана і Анчелотті

Замість ПСЖ іспанець Бенітес відправився в італійський "Наполі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі