Замість ПСЖ іспанець Бенітес відправився в італійський "Наполі"

Поділитися
Замість ПСЖ іспанець Бенітес відправився в італійський "Наполі" © thesun.co.uk
Вигравши з "Челсі" Лігу Європи, досвідчений іспанський фахівець очолив другу команду італійської серії А.

53-річний іспанський фахівець Рафаель Бенітес з нового сезону очолить "Наполі", який фінішував на другому місці у чемпіонаті серії А. Про це повідомив президент неаполітанців Ауреліо Де Лаурентіс.

З огляду на те, що поки Бенітес має діючий контракт з "Челсі", підписання договору з "Наполі" відкладено, проте його умови вже залагоджено. Таким чином, Бенітес поклав кінець чуткам щодо його можливої роботи у "Парі Сен-Жермен".

Нагадаємо, що у сезоні-2012/13 Бенітес виграв із "Челсі" Лігу Європи, проте покине клуб через невдалі стосунки усередині колективу. Також Бенітеса не влаштовувало його положення на "Стемфорд Брідж", адже по суті він лише виконував функції головного тренера, мав неприємну приставку "виконуючий обов'язки".

Раніше повідомлялося, що найімовірніше після відходу Бенітеса "Челсі" очолить Жозе Моурінью.

Відзначимо, що раніше Бенітес вже мав досвід роботи з італійським клубом - у 2010-му він очолював "Інтер". Вигравши з міланцями Суперкубок Італії і клубний чемпіонат світу, іспанець залишив клуб через розбіжності з керівництвом з приводу трансферної політики.

Між тим, найбільшу популярність Рафа отримав під час своєї роботи у "Ліверпулі", вигравши з мерсісайдцями Лігу Чемпіонів-2004/05 у драматичному фіналі з "Міланом". В одній з найтитулованіших команд Англії Бенітес пропрацював шість років.

Нагадаємо, що найуспішніший період своєї історії "Наполі" пережив у роки, коли за неаполітанський клуб виступав Дієго Марадона. Тоді аргентинець допоміг італійцям виграти Кубок УЄФА і два титули в чемпіонаті Італії.

Останні чотири сезони "Наполі" вдавалося фінішувати в шістці кращих, а чемпіонат-2012/13 "біло-блакитні" завершили на другому місці, поступившись "Ювентусу" в боротьбі за "скудетто" 9 очок. !zn

Читайте також:

Gazzetta dello Sport: Шевченко очолить "Мілан" в наступному сезоні

Мессі зрівнявся з легендарним Марадоною за забитими голами

Колумбійська зірка Фалькао перейде в "Монако" за 60 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі