Гравці "Челсі" висловили підтримку "ізгоєві" Бенітесу

Поділитися
Гравці "Челсі" висловили підтримку "ізгоєві" Бенітесу Рафаель Бенітес радіє перемозі разом з гравцями © chelseafc.com
Лондонці після блискучої перемоги в Лізі Європи підтримали свого наставника Рафаеля Бенітеса, якому за час роботи в "Челсі" дісталося чимало і від уболівальників, і від фахівців, і навіть від футболістів.

Після феєричної перемоги 2:1 над "Бенфікою" у фіналі Ліги Європи, здобутої на останніх секундах матчу, гравці "Челсі" висловили довіру та підтримку своєму наставнику іспанцеві Рафаелю Бенітесу, який прийшов у команду протягом сезону.

"Особисто я хотів би присвятити цю перемогу Рафаелю Бенітесу, який виконав величезний обсяг роботи. Мені дуже приємно бути володарем двох європейських кубків", - зазначив у коментарі для uefa.com бразильський захисник "Челсі" Давід Луїз.

"Бенітес заслуговує поваги і довіри за цей успіх", - наводить Goal.com слова воротаря Петра Чеха.

"Він прийшов у клуб з метою завоювання титулів. З вильотом з Ліги чемпіонів він вже не міг нічого вдіяти. Ліга Європи - гідний турнір, і ми дуже раді цій перемозі."

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про конфлікти Бенітеса з лідерами команди, зокрема, з капітаном Джоном Террі. Також практично бойкот оголосили Рафі і вболівальники клубу. Сам Бенітес не раз наголошував на прес-конференціях, що готовий піти з "Челсі" після закінчення сезону.

Нагадаємо, що Бенітес замінив на посту головного тренера Роберто Ді Маттео. Примітно, що досі Бенітес вважається "виконуючим обов'язки".

"Якщо подивитися на всю картину в цілому, то, на мій погляд, нам вдалося зберегти єдність колективу і впоратися з травмами. Щоб люди зрозуміли, що ми намагаємося зробити, треба вигравати. Ось ми і виграли. Сподіваюся, тепер стало всім це очевидно", - дійсно по-філософськи прокоментувати свій успіх Бенітес.

Раніше повідомлялося, що з великою часткою ймовірністю новим головним тренером "аристократів" стане Жозе Моурінью. !zn

Читайте також:

У фіналі Ліги Європи букмекери ставили на мінімальну перемогу "Челсі"

"Металісту" вже недостатньо участі в Лізі Європи

Фанати "Сандерленда" протестують проти призначення "тренера-фашиста"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі