"Металісту" вже недостатньо участі в Лізі Європи

Поділитися
"Металісту" вже недостатньо участі в Лізі Європи © PeterQ, forum.autoua.net
Футболісти харківського клубу, який зараз перебуває як ніколи близько до фінішу в зоні Ліги Чемпіонів чемпіонату Прем'єр-ліги України, вже мріють про головний європейський кубковий турнір.

Футболісти "Металіста", який поки що реально претендує на завоювання срібних медалей чемпіонату української Прем'єр-ліги, що дає право стартувати в кваліфікації Ліги Чемпіонів у наступному сезоні, всерйоз розмірковують про подібні перспективи.

"Металіст", та й не тільки він, має прагнути виходити на новий рівень, ставити перед собою лише максимальні завдання", - розповів півзахисник харків'ян в інтерв'ю газеті "Команда".

"Миритися з перевагою суперника не можна. Ми маємо націлюватися на золото. Участь заради участі – кому це цікаво? Ліга Європи, в якій ми виступаємо регулярно, – хороший турнір, проте рано чи пізно потрібно робити крок догори. У той же час мріяти про Лігу чемпіонів і, абияк, без мотивації виходити на поле в матчах чемпіонату країни – безглуздо. Ліга чемпіонів має стати нагородою за виконану роботу – на тренуваннях, у Прем'єр-лізі, Лізі Європи. Лише так, а не інакше", - заявив український бразилець.

Нагадаємо, що 4 травня у Харкові в рамках 27-го туру відбудеться зустріч "Металіста" з його головним конкурентом київським "Динамо". Кияни йдуть на другому місці, однак тільки завдяки різниці забитих і пропущених м'ячів.

Зазначимо, що в Харкові, крім турнірної мотивації, намагаються знайти ще й додаткові стимули для футболістів. Так, віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров в інтерв'ю телеканалу "Футбол" розповів, що в разі перемоги над киянами гравці харківського клубу отримають рекордні для поточного сезону преміальні. Щоправда, сума винагороди не називається.

Нагадаємо, що гра між "Металістом" і "Динамо" розпочнеться о 19:30 в суботу 4 травня. !zn

Читайте також:

"Динамо" без Блохіна витісняє "Дніпро" з гонки за срібло

Ярмоленко пообіцяв, що "Динамо" впорається з тиском і виграє срібло

Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі