Лондонський "Арсенал" розгромив чемпіона в матчі за Суперкубок Англії

Поділитися
Лондонський "Арсенал" розгромив чемпіона в матчі за Суперкубок Англії © arsenal.com
Перемога лондонців показала, що багаторічний наставник Арсен Венгер провів хорошу трансферну кампанію. А "Манчестер Сіті" має ще тиждень на роботу над помилками перед стартом сезону в Прем'єр-лізі.

Лондонський "Арсенал" завоював другий трофей в 2014 році, обігравши 3:0 в матчі за Суперкубок Англії чемпіона минулого сезону "Манчестер Сіті".

Команда Арсена Венгера не залишила шансів супернику, показавши, що чемпіонам доведеться зробити ще чимало, щоб до початку сезону налагодити свою гру.

"Арсенал" втринадцяте став володарем почесного трофею. Востаннє лондонці починали сезон з аналогічної перемоги в 2004 році, коли з рахунком 3:1 був обіграний "Манчестер Юнайтед". Додамо й те, що після 9 років "трофейної посухи" це вже другий Кубок, який підкорився "канонірам" - три місяці тому команда Венгера взяла Кубок Англії, завдяки чому і отримала право боротись за Суперкубок.

Впевнена верення гра "Арсеналу", який посів у минулому сезоні четверте місце, підтвердила правильність трансферної кампанії, під час якої в команду прийшов лідер збірної Чилі Алексіс Санчес. Саме завдяки активності форварда лондонці постійно тримали в напрузі суперника. І нехай він не так і не забив, але брав безпосередню участь в гольових атаках своєї команди - на 21-й хвилині відзначився Санті Касорла, а за кілька хвилин до перерви - Аарон Ремсі.

У другому ж таймі Венгер вгадав із заміною: Олів'є Жиру поставив переможну крапку в поєдинку.

Додамо, що сезон в англійській Прем'єр-лізі стартує 16 серпня. "Арсенал" у першому турі зустрінеться із земляками з "Крістал Пелес, а "Сіті" чекає нелегкий виїзд в Ньюкасл. !zn

Читайте також:

Моурінью з дозволу Абрамовича повернув "Вождя" в "Челсі"

Луї ван Гаал дебютував в "Манчестер Юнайтед" з впевненої перемоги

Перша в історії французького футболу тренер-жінка почала кар'єру з поразки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі