Лідер збірної України може не зіграти у вирішальному матчі проти Боснії та Герцеговини

Поділитися
Лідер збірної України може не зіграти у вирішальному матчі проти Боснії та Герцеговини У Ярмоленка знову загострилися проблеми з підколінним сухожиллям © УАФ
Ярмоленко отримав ушкодження.

Головний тренер "Вест Хема" Девід Мойєс розповів, що український півзахисник лондонського клубу Андрій Ярмоленко отримав пошкодження на тренуванні.

"Невеликі травми у Ярмоленка та Влашича, які змусили нас трохи змінитися. Але ми будемо використовувати нашу команду якнайкраще. Ми у грі, гравці, які прийшли, виступили особливо добре", – сказав Мойес.

За інформацією британських журналістів, у Ярмоленка знову загострилися проблеми з підколінним сухожиллям.

Нагадаємо, збірна України набрала 9 очок і посідає друге місце у групі D, але Фінляндія (8 очок) і Боснія (7 очок) мають по матчу в запасі. Завершальний матч із боснійцями Україна зіграє 16 листопада.

У фінальну частину чемпіонату світу потраплять 10 переможців груп та три переможці плей-офф. У ньому братимуть участь 10 команд, які посіли другі місця у групах та дві найкращі команди серед переможців Ліги націй, які не пройшли відбір на ЧС.

Раніше повідомлялося про те, що вирішальний матч збірної України у відборі на ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини пройде за аншлагу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі