Вирішальний матч збірної України у відборі на ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини пройде за аншлагу

Поділитися
Вирішальний матч збірної України у відборі на ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини пройде за аншлагу Ключовий поєдинок пройде в Зіниці © УАФ
Українці зіграють на виїзді.

Матч кваліфікації ЧС-2022 Боснія і Герцеговина - Україна пройде при заповнених трибунах стадіону в Зіниці, повідомляє zbirna.com.

Міністерство охорони здоров'я Зеніцько-Добійський кантону дало офіційний дозвіл на присутність глядачів на стадіоні "Білино Поле" в повному обсязі.

Трибуни стадіону в Зіниці на матчі з Україною зможуть відвідати 15 292 вболівальника, адже саме стільки вміщує тамтешня арена.

Нагадаємо, збірна України набрала 9 очок і посідає друге місце в групі D, але у Фінляндії (8 очок) і Боснії (7 очок) є по матчу в запасі. Заключний матч з боснійцями Україна зіграє 16 листопада.

У фінальну частину чемпіонату світу потраплять 10 переможців груп і три переможця плей-офф. У ньому братимуть участь 10 команд, що зайняли другі місця в групах і дві кращі команди серед переможців Ліги націй, які не пройшли відбір на ЧС.

Раніше повідомлялося про те, що Петраков поверне в збірну України Малиновського і викличе ветерана "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі