Легендарний захисник збірної Англії розкритикував дії Зінченка при пропущеному голі в фіналі ЛЧ

Відео
Поділитися
Легендарний захисник збірної Англії розкритикував дії Зінченка при пропущеному голі в фіналі ЛЧ Зінченко провів в фіналі всі 90 хвилин © goal.com
Українець взяв участь у вирішальному епізоді матчу.

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Ріо Фердинанд розкритикував українського футболіста "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка за деякі дії в фіналі Ліги чемпіонів з "Челсі".

"Зінченко мав висунутися за Хаверцом, але не зробив цього. Це лінивий захист! Переслідуй свого суперника до кінця, або грай з ним так, щоб м'яч не міг дійти до нього. Це гол на його совісті", - сказав Фердинанд в ефірі BT Sport.

Також пройшовся по українцю і інший відомий ексзахисник збірної Англії і "Манчестер Сіті" Джолеон Лескотт:

"Не знаю, про що він думав. Це відмінний м'яч, відмінна передача Маунта і ривок Хаверца. Але як захисник ти повинен бути ближче до м'яча, так би Маунт не зіграв точно", - сказав Лескотт в ефірі BT Sport.

Нагадаємо, що у фінальному матчі Ліги чемпіонів сезону-2020/2021 "Челсі" переграв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:0. Переможний гол в цій зустрічі на 42-й хвилині забив Кай Хаверц, який випередив Олександра Зінченка.

Раніше повідомлялося про те, що українець Зінченко визнаний найкращим гравцем фіналу Ліги чемпіонів у складі "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі