Легендарний тенісист Борис Беккер допоможе Джоковичу знову випередити Надаля

Поділитися
Легендарний тенісист Борис Беккер допоможе Джоковичу знову випередити Надаля Борис Беккер допоможе Джоковичу
Німецький майстер ракетки став особистим тренером серба Новака Джоковича. Тепер у нього з'явився вагомий аргумент у боротьбі за світовий трон з іспанцем Рафаелем Надалем.

Відомий у минулому німецький тенісист Борис Беккер став основним особистим тренером Новака Джоковича.

Як повідомляє l'equipe, Беккер увійшов до тренерського штабу серба, зайнявши посаду головного наставника, яким раніше з 2006 року був Маріан Вайда, що залишився в оточенні Джоковича. Триразовий переможець Вімблдону (1985, 1986, 1989) буде супроводжувати сербського спортсмена на всіх ключових змаганнях майбутнього сезону.

"Я радий можливості працювати з Борисом. Це легенда, великий знавець тенісу, його досвід допоможе мені здобути трофеї на турнірах "Великого шолома" та інших змаганнях", - зазначив Джокович.

"Беккер також чудова людина, я впевнений, що він покращить нашу команду, принесе новий підхід і створить успішний тандем з Вайдою".

З оптимізмом на співпрацю з Джоковичем дивиться і сам прославлений німецький спортсмен.

"Я пишаюся тим, що Новак обрав мене як тренера. Зроблю все, що від мене залежить, щоб допомогти йому досягти мети. Впевнений, разом ми можемо досягти багато чого", - заявив легендарний фахівець.

Примітно, що попередній головний особистий тренер Джоковича Маріан Вайда дав зрозуміти, що ідея запросити Беккера стала плодом спільних обговорень з сербським спортсменом. За словами Вайди, він бачив, що його підопічному як і раніше необхідно покращувати деякі аспекти гри, тому він вирішив запросити Беккера. При цьому Вайда продовжить працювати у тренерському штабі.

Нагадаємо, що в кінці сезону-2013 Джокович, який перебував на вершині світового рейтингу понад 100 тижнів, поступився першою сходинкою іспанцеві Рафаелю Надалю. Незважаючи на перемогу над іспанцем у фіналі підсумкового турніру АТР, Джокович як і раніше відстає від головного конкурента.

Першим головним випробуванням для Джоко і його тренера стане участь в Australian Open у кінці січня 2014 року. Це буде перший турнір серії "Великого шолома" в сезоні. !zn

Читайте також:

Тенісиста Надаля визнано найкращим спортсменом в історії Іспанії

Перемігши на Ролан Гаррос, Рафаель Надаль переписав історію тенісу

Сергій Стаховський взяв реванш у іспанця Вердаско за поразку в Кубку Девіса

Серена Вільямс захистила титул US Open, здобувши п'яту перемогу в кар'єрі на домашньому турнірі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі