Сергій Стаховський взяв реванш в іспанця Вердаско за поразку на Кубку Девіса

Поділитися
Сергій Стаховський взяв реванш в іспанця Вердаско за поразку на Кубку Девіса © spbopen.ru
Український тенісист впевнено переграв досвідченого іспанського суперника у першому раунді великого турніру у Санкт-Петербурзі.

Українець Сергій Стаховський вдало стартував на турнірі у Санкт-Петербурзі, обігравши у першому раунді іспанця Фернандо Вердаско 6:3, 6:4.

В 1/8 фіналу українець зустрінеться з португальцем Жоао Соузою, який у світовому рейтингу знаходиться на 140-му місці. Примітно, що раніше Стаховський ніколи не грав з цим суперником.

Відзначимо, що минулого вікенду, 13-15 вересня збірна України поступилася Іспанії 0:5 у плей-офф Світової групи Кубка Девіса, а Фернандо Вердаско приніс своїй команді дві перемоги, обігравши Олександра Долгополова 3:6, 6:4, 6:4, 6:2 і молодого Владислава Манафова 6:2, 6:1. У першому поєдинку з Долгополовим Вердаско був близький до поразки, проте у вирішальні моменти українець похитнувся. А ось Стаховський, який поступається в рейтингу Долго, довів до кінця розпочату партнером справу.

Раніше Вердаско вважався одним з провідних гравців у світі, зійшовши в 2009 році на 7-ме місце світового рейтингу. Але все ж йому не вдалося перевершити співвітчизників Рафаеля Надаля і Давида Феррера.

До речі, саме з турніром у Санкт-Петербурзі у Стаховського пов'язаний один із найкращих періодів його кар'єри. У сезоні-2009 Стаховський виграв пітерські змагання, здолавши у фіналі аргентинця Орасіо Себалльєса, причому українець поступився у першому сеті 2:6, а у двох наступних взяв верх над суперником на тай-брейках - 10:8 і 9:7.

Зазначимо, що у парному розряді Стаховський разом із давнім другом росіянином Михайлом Южним в першому ж раунді поступився російському дуету Турсунов/Карацаєв. !zn

Читайте також:

Роджер Федерер вперше за 10 років покинув "топ-4" - через програш Сергію Стаховському

Серена Вільямс захистила титул US Open, здобувши п'яту перемогу у кар'єрі на домашньому турнірі

US Open: українка Світоліна створила сенсацію, вибивши з боротьби 17-ту ракетку турніру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі