Кріштіану Роналду зіграв у контрольному матчі, спростувавши інформацію про травму

Поділитися
Кріштіану Роналду зіграв у контрольному матчі, спростувавши інформацію про травму У матчі проти Ірландії Кріштіану Роналду лише вітав партнерів © fpf.pt
Португалець вийшов на поле у стартовому складі проти Ірландії і зіграв три чверті поєдинку, який відбувся в американському Нью-Джерсі.

Кріштіану Роналду спростував інформацію про травму і неготовність провести стартовий матч чемпіонату світу у Бразилії проти Німеччини 16 червня.

Судячи з усього, повідомлення про травму зірки, які лунали з вуст тренерського штабу, були тактичною зброєю, адже КріРо вийшов на поле в контрольному поєдинку проти Ірландії з перших хвилин, провівши у грі 65 хвилин. Втім, поки на полі Роналду не був так помітний, як у попередніх поєдинках або у мадридському "Реалі". Португальці забили у ворота ірландців п'ять м'ячів, але не один з них не зумів записати на свій рахунок чинний володар "Золотого М'яча".

Зате роботу головної зірки виконав Угу Алмейда, двічі розписавшись у воротах "зелених". Ще по голу забили Фабіу Коентрау і Вієйрінья, а також захисник ірландців Річард Кео - на його рахунку автогол. Ірландія ж зуміла лише розмочити рахунок - 5:1. Також слід зазначити, що в матчі взяв участь і динамівський півзахисник Мігель Велозу, який вийшов на заміну на 81-й хвилині.

Примітно, що поки представники португальців не коментують участь у найближчих поєдинках Кріштіану Роналду. А ось герой матчу Угу Алмейда відзначив, що в першу чергу перемогти його збірній дозволила злагоджена командна гра.

До речі, напередодні місцева преса опублікувала матеріал, присвячений Роналду і його партнерам - португальці з задоволенням провели тренувальне заняття з командою з американського футболу "Нью-Йорк Джетс".

Нагадаємо, що суперниками Португалії у груповому турнірі ЧС-2014 будуть збірні Німеччини, Гани і США. !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду хоче грати до 40 років і зрівнятися у величі з Пеле і Марадоною

Збірна Німеччини втратила одного зі своїх лідерів

Динамівець Ленс забив у складі Нідерландів, кинувшись в основу команди на ЧС

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі