Кріштіану Роналду хоче грати до 40 років і зрівнятися у величі з Пеле та Марадоною

Поділитися
Кріштіану Роналду хоче грати до 40 років і зрівнятися у величі з Пеле та Марадоною Кріштіану Роналду мріє про славу Марадони і Пеле © realmadrid.com
Португальський футболіст у червні поїде на свій третій чемпіонат світу, де португальці зіграють у групі G з Німеччиною, Ганою і США.

Нападник "Реала" і збірної Португалії, володар Золотого М'яча-2013 Кріштіану Роналду висловив надію, що колись він зможе зрівнятися з такими легендами світового футболу, як бразилець Пеле й аргентинець Дієго Марадона.

Нагадаємо, що нещодавно португалець став найкращим бомбардиром Ліги Чемпіонів-2013/14, забивши рекордну кількість м'ячів за один турнір - 17. Своїм точним ударом з пенальті фіналі проти "Атлетіко" Роналду поставив крапку під 10-м чемпіонським титулом "вершкових" в Європі.

"Я планую грати у футбол ще 7-8 років, але якщо організм дозволить, то буду виступати до сорока, - цитує твіттер Realmadridplace Кріштіану Роналду. - Сподіваюся, одного разу мене помістять на першу сторінку футбольної історії разом з Пеле і Марадоною.

Нагадаємо, що в червні форвард поїде на свій третій чемпіонат світу, де португальці зіграють у групі G з Німеччиною, Ганою і США. Португальці стартують 16 червня поєдинком з німцями.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу-2010 португальці на стадії групового турніру зіграли внічию 0:0 з Бразилією і Кот-д'івуаром та розгромили КНДР 7:0, причому з семи голів португальців лише один забив Роналду. В 1/8 фіналу Португалія поступилася 0:1 майбутнім чемпіонам - іспанцям. !zn

Читайте також:

У ФІФА не шкодують, що віддали чемпіонат світу Бразилії

"Реал" дев'ятий рік поспіль залишається найбагатшим футбольним клубом світу

"Баварія" - найдорожчий футбольний бренд, "Манчестер Юнайтед" - подешевшав

"Атлетіко" після тріумфального сезону має намір зберегти своїх лідерів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі