У ФІФА не шкодують, що віддали чемпіонат світу Бразилії

Поділитися
У ФІФА не шкодують, що віддали чемпіонат світу Бразилії © coha.org
Про те, що футбольні чиновники задоволені ходом підготовки до головного старту чотириріччя, повідомив автор скандальної фрази про "копня під зад для Бразилії".

Футбольний чиновник Жером Вальке, який займає посаду генерального секретаря ФІФА заявив, що не шкодує про те, що чемпіонат світу-2014 було віддано Бразилії.

Підготовка країни до турніру супроводжувалася низкою скандалів, включаючи загибель кількох робітників, які будували стадіони. За два тижні до старту турніру у Бразилії досі не всі міста і арени готові до проведення матчів.

"Ми не шкодуємо, що віддали Бразилії чемпіонат світу, адже це футбольна країна", - цитує RMC Вальке.

"Це не було більш складним, ніж організувати турнір у ПАР. Бразилія розвивається. Ця країна прийме два великих турніри ЧС-2014 і Олімпіаду-2016. Вона хоче показати, що у всіх 12 містах готові до матчів світової першості і нічого поганого не трапиться. Бразилія - це Бразилія, і вона принесе турніру позитив", - підсумував чиновник.

Нагадаємо, що саме Вальке навесні 2012 року сказав скандальну фразу про те, що "Бразилія потребує копня під зад, щоб почати працювати".

Через два роки француз потрапив під жорстку критику колишнього футболіста збірної Бразилії Ромаріо, який назвав його "одним з головних рекетирів" в історії світового спорту.

Нагадаємо, чемпіонат світу стартує 12 червня матчем у Сан-Паулу Бразилія - Хорватія. Фінал заплановано на 13 липня, він відбудеться в Ріо-де-Жанейро. !zn

Читайте також:

Чемпіонат світу у Бразилії відкриє паралізована дитина

ФІФА не збирається змінювати час початку матчів чемпіонату світу

Пеле назвав чемпіонат світу-2014 ганьбою для Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі