Коноплянка розповів, як осоромився в "Севільї" через незнання мови

Поділитися
Коноплянка розповів, як осоромився в "Севільї" через незнання мови Коноплянка зізнався, що йому досить нелегко © sevillafc.es
Український півзахисник долає мовний бар'єр в Іспанії.

Євген Коноплянка, який став гравцем "Севільї" в липні, розповів про свою адаптацію в новій команді і успіхи у вивченні іспанської мови.

За словами Коноплянки, в колективі всі його підтримують. "У нас дуже дружний колектив, як у "Дніпрі". Кожен гравець підтримує мене, спілкується. Вони можуть по двадцять разів на день запитати, чи все у тебе добре. Дуже доброзичливі люди, це допомагає адаптуватися. Найбільше спілкуюся з Денисом Суаресом, він мій сусід по кімнаті", - зазначив українець в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Що стосується вивчення іспанської мови, то Коноплянка зізнався, що знає її вже краще, ніж екс-гравець "Динамо" Бенуа Тремулінаса - російську: "Знаю вже іспанських фраз і слів більше, ніж Тремулінас - російських. У перший день мені дали перекладача, який працював у Росії, думав, він здорово говорить... Але виявилося, що він знає російську не краще за Тремулінаса. В цілому, досить нелегко".

Одного разу через незнання мови Коноплянка трохи осоромився: "Думав, все здорово, зараз перекладач мені буде все пояснювати. А він просто нічого не розуміє... Потрапив у незручну ситуацію в їдальні. Я набрав їжі, сів і жую, а на мене всі дивляться, ледь не вдавився. А виявилося, що в "Севільї" всі повинні приступати до їжі разом і разом чекати, поки все доїдять".

Читайте також: У соцмережах з'явилося спільне фото молодого Коноплянки і юного Шведа, які стали одноклубниками

Зазначимо, що вільний час Коноплянка проводить разом зі своїм співвітчизником Мар'яном Шведом, який нещодавно перейшов у дубль "Севільї" з "Карпат". У соцмережі Євген виклав спільне фото зі Шведом біля басейну, підписавши його "Спорт і у вихідний день".

Коноплянка і Швед
Коноплянка і Швед
Instagram

Нагадаємо, в минулий вівторок українець дебютував у складі "Севільї" у матчі за Суперкубок УЄФА проти "Барселони". Українець забив, однак його команда програла - 4:5.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі