Коноплянка зізнався, що був налаштований на гол, а уві сні тримав Суперкубок в руках

Поділитися
Коноплянка зізнався, що був налаштований на гол, а уві сні тримав Суперкубок в руках Коноплянка забив четвертий гол своєї команди © sevillafc.es
Український легіонер "Севільї" відзначився у своєму дебютному матчі і відмовився давати коментарі російським ЗМІ.

Євген Коноплянка став третім українцем, якому вдалося забити гол у матчі за Суперкубок УЄФА. Раніше це робили Олег Блохін і Андрій Шевченко.

У матчі проти "Барселони" Коноплянка з'явився на полі на 68-й хвилині, а вже на 81-й відзначився голом. Після гри українець зазначив, що був упевнений в своїх силах, проте залишився незадоволений результатом. "Не повністю задоволений - ми не виграли. Сподівався вперше підняти з командою кубок, але нічого. Сподіваємося, що, може, виграємо Ла Лігу. Цю медаль я не вважаю заробленої на сто відсотків, хотілося б все-таки виграти, - сказав Євген у коментарі телеканалу "Футбол 1", - Ми всі люди: дві руки, дві ноги. Чому боятися? Я в собі не сумнівався і ніякого мандражу не було. Був налаштований на гол. А напередодні гри мені приснився сон, що піднімав над головою кубок. Думав, що так і станеться...".

Також Коноплянка пожартував, що знову, як і в "Дніпрі", доведеться нарікати на суддівство: "Я зараз знову буду повертатися до "Дніпра", буду говорити, що суддівство було поганим. Але ви самі бачили, що симпатії були на боці "Барселони". Так що будемо знову плакати з приводу суддівства".

Що стосується гри проти Мессі, то українець сказав наступне: "Спробуйте забрати у нього м'яч! Коли біля нього бігаєш, то таке відчуття, що якщо б він хотів на 100 відсотків, то забив би, напевно, не два".

Зазначимо, що за інформацією журналіста телеканалу "2+2" Вадима Скічко, а також російського журналіста Олександра Вишневського після гри Коноплянка відмовився спілкуватися з російськими ЗМІ. "Сказав: "Не зрозуміють", - написав у "Твіттері" Вишневський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі