Коломойський спробує залишити Хуанде Рамоса у "Дніпрі"

Поділитися
Коломойський спробує залишити Хуанде Рамоса у "Дніпрі" Хуанде Рамос проведе переговори з Ігорем Коломойським © moskva.com
Власник дніпропетровської команди сяде за стіл переговорів з іспанським фахівцем, який привів команду до перших за 21 рік срібних медалей.

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський вважає, що його підопічні провели чудовий сезон, і, незважаючи на те, що в результаті не зуміли здобути чемпіонство Прем'єр-ліги-2013/14, зробили все можливе, щоб тішити вболівальників хорошою грою.

Коломойський впевнений, що велика заслуга у цьому наставника команди іспанця Хуанде Рамоса, в якого незабаром закінчується контракт із дніпропетровцями. Тому дніпровський бос має намір продовжити термін перебування іспанця біля керма клубу.

"Я вважаю, що Хуанде Рамос - дуже високопрофесійний і хороший тренер, і він домігся хорошого результату. Навіть у попередні сезони, коли ми були четвертими, ми награли на більш високе місце. Щодо його подальшої долі, завтра у нас заплановано переговори. Я думаю, що ми поставимо всі крапки над "і", - розповів Коломойський в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Нагадаємо, що раніше повідомляли про можливий перехід іспанця з "Дніпра" влітку нинішнього року. За інформацією джерел, Рамос готовий був продовжити роботу у збірній Греції.

Втім, про те, що Рамос може залишитися у Дніпроперовську повідомив гендиректор срібних призерів-2013/14 Стеценко. Сам фахівець на пряме запитання про переговори з грецькою федерацією відповів ухильно, нагадавши про чинний до 30 липня контракт із "Дніпром".

Нагадаємо, "Дніпро" вперше під майже чотирирічним керівництвом Рамоса фінішував у трійці призерів українського чемпіонату. Влітку буде стартувати у кваліфікації Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Рамос став четвертим тренером, який двічі обіграв команду Луческу

Тренер "Іллічівця" розповів, чому "Таврії" не повинно бути у Прем'єр-лізі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі