Тренер "Іллічівця" розповів, чому "Таврії" не повинно бути в Прем'єр-лізі

Поділитися
Тренер "Іллічівця" розповів, чому "Таврії" не повинно бути в Прем'єр-лізі © boksopasaulis.lt
Микола Павлов зізнався, що його команда у зустрічі з "Таврією" хотіла перемогти, щоб допомогти залишитися у Прем'єр-лізі запорізькому "Металургу".

Головний тренер маріупольського "Іллічівця" Микола Павлов, команда якого завдяки перемозі над "Таврією" у заключному турі чемпіонату позбавила кримчан місця в Прем'єр-лізі, зізнався: його підопічні хотіли перемогти, щоб запорізький "Металург" не зайняв місце їх суперників.

"Ми, за великим рахунком, вирішили всі питання, але переживали за спортивну складову нашого чемпіонату. Вважаю, що було б несправедливо, якщо б ми не з'явилися на матч, а "Таврія" отримала б три очки і офіційно залишилась у Прем'єр-лізі. Ми приїхали, щоб спортивна сторона перемогла. Зіграли так, щоб в еліті залишився запорізький "Металург", - зазначив Павлов.

Нагадаємо, "Іллічівець" переміг 3:0 завдяки дублю В'ячеслава Чурко і одному точному удару Андрія Тотовицького, позбавивши "Таврію" шансів випередити запорожців у нижній частині турнірної таблиці.

При цьому тренер у властивій йому жорсткою і іронічній манері пояснив, чому для нього краще грати в наступному сезоні з "Металургом".

"Бо доля "Таврії" невідома. Знаю, що багато хлопців не отримують зарплату. Навіщо така команда? У Запоріжжі ж все виконується, у них є хороша перспективна молодь, досвідчений тренерський склад на чолі з Олегом Тараном", - пояснює тренер "Илиьчевца".

"Я радий, що до Запоріжжя недалеко їхати, всього 200 кілометрів, при цьому не треба перетинати жодні кордони, добиратися туди нам буде набагато легше", - розповів Павлов.

Нагадаємо, що раніше, після анексії Криму Росією, керівництво сімферопольців неодноразово, які в 1992 році завоювали перше чемпіонство незалежного українського чемпіонату, заявляло, що цілком ймовірно продовжить виступи в російських першостях. Втім, Федерації футболу України зазначили, що не мають наміру відпускати кримчан.

Як би те ні було, доля "Таврії", а також ще однієї команди Криму ФК "Севастополь" визначиться найближчим часом, адже чемпіонат Прем'єр-ліги завершується вже 18 травня. !zn

Читайте також:

Платіні розповів, коли визначиться майбутнє кримських футбольних команд

Португальський футболіст покинув "Таврію" з-за можливого переходу команди в чемпіонат Росії

У "Таврії" вважають, що команда не потрібна українському футболу

Голкіпер маріупольського "Іллічівця" відповів сепаратистам: нехай "валять" в Сибір

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі