Колишній динамівець Коваль дебютував за "Говерлу" без пропущених голів

Поділитися
Колишній динамівець Коваль дебютував за "Говерлу" без пропущених голів © fcgoverla.uz.ua
Максим Шацьких перервав свою забивну серію і не зумів поки стати бомбардиром-рекордсменом України. Полтавська "Ворскла" зуміла здобути перше очко в нинішньому сезоні.

Ужгородська "Говерла" і полтавська "Ворскла" розійшлися миром в Ужгороді в рамках першого матчу 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України.

У складі ужгородців дебютував орендований у "Динамо" воротар Максим Коваль, якому відразу вдалося "сухий" матч. Також слід зазначити і те, що полтавці завоювали перший заліковий пункт в сезоні після двох невдач у матчах з лідерами.

Таким чином, після трьох турів у активі "Говерли" два очки, а "Ворскла" з одним балом покинула групу аутсайдерів.

Поєдинок проходив у рівній боротьбі, але з певним перевагою господарів. Правда вони так і не зуміли втілити її в голи. Всі стандарти, які виконували ужгородці, були досить простими, тому не несли загрози супернику. А одного разу, вже ближче до кінця матчу, Максим Фещук не зумів переграти Станіслава Богуша.

До речі, колишній партнер і колега полтавського воротаря Коваль діяв досить впевнено, особливо при подачі в штрафну. Слід зазначити і те, що полтавчани проводили матч на тлі якоїсь втоми і психологічного навантаження, яка лягла на них після двох поєдинків з лідерами - "Динамо" і "Шахтарем", а також смерті президента клубу Олега Бабаєва.

Говерла - Ужгород - 0:0

"Говерла" (Ужгород): Коваль, Люлька, Акакпо, Тудосе, Хомин, Степанюк (Райчевіч, 79), Павленко, Ягодінскіс, Трухін, Шацьких (Панфілов, 85), Фещук.

"Ворскла" (Полтава): Богуш, Сапай, Є. Ткачук, Чеснаков, Пердута, А. Ткачук, Дедечко, Кривошеєнко (Скляр, 46), Громов, Турсунов, Янузі (Ковпак, 63).

Покарання:

8 серпня. Ужгород. Стадіон "Авангард".

Додамо, що в рамках 3-го туру відбудуться наступні матчі: 9 серпня - донецький "Метталург" зустрінеться з одноклубниками із Запоріжжя, "Динамо" проекзаменує "Олімпік", а "Шахтар" зіграє з "Металістом". Назавтра "Дніпро" зіграє з "Карпатами", а в понеділок ігри проведуть "Чорноморець" і "Волинь", а також "Зоря" та "Іллічівець". !zn

Читайте також:

Український воротар не буде виступати в Росії

Максим Шацьких повторив бомбардирський рекорд Реброва

Дебютант Прем'єр-ліги залишив слід в історії українського футболу

Донецький "Металург" поміняв Львів на Київ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі