Донецький "Металург" поміняв Львів на Київ

Поділитися
Донецький "Металург" поміняв Львів на Київ © football.ua
Після невдачі на "домашньому" львівському стадіоні керівництво донецького клубу прийняло рішення перебазуватися у столицю.

Донецький "Металург" змінює місце тимчасового проведення домашніх поєдинків чемпіонату Прем'єр-ліги України.

"Львів-Арена", на якій у стартовому матчі першості донеччани зазнали поразки від "Дніпра" 0:2, не принесла команді Володимира П'ятенка удачу, і керівництво "металургів" прийняло рішення про переїзд до столиці, де, до речі, розмістилися донецькі "Шахтар" і "Олімпік". Втім, на відміну від "гірників", "Металург" буде не тільки тренуватися в київському регіоні, але й грати.

Приймати суперників "синьо-білі" будуть на затишному стадіоні "Оболонь-Арена", який вміщує близько 5,5 тисяч глядачів. Тренуватися - на базі команди "Оболонь-Бровар" у Бучі, що за 20 кілометрів від столиці. Офіційний сайт клубу повідомив, що перші дні тренувального процесу футболісти проведуть в Ірпені - поруч з місцем їхнього базування і тренувань.

Додамо, що земляки "металургів" з "Олімпіка" проводять свої домашні зустрічі на СТК імені Баннікова поблизу НСК "Олімпійський". А "Оболонь-Арена" вже приймала один матч високого рівня - у другому кваліфікаційному раунду Ліги Європи луганська "Зоря" виграла в албанського "Лячі" 2:1.

Нагадаємо, що в активі "Металурга" - 3 очки, які підопічні П'ятенка заробили, обігравши все в тому ж Львові місцеві "Карпати" 1:0. Щоправда це відбулося на іншому стадіоні "Україна". Вже 9 серпня донеччани зможуть перевірити, наскільки щасливим буде для них "Оболонь-Арена" - в рамках 3-го туру вони приймуть одноклубників із Запоріжжя. Матч розпочнеться о 17:00. !zn

Читайте також:

Захисник "Металурга" приєднався до Шовковського і Горяїнова в "клубі-300"

Автор історичного гола "Олімпіка" в Прем'єр-лізі зіграв вже в 8 командах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі