Кличко готовий дати шанс Російському Витязю - але тільки у Києві

Поділитися
Кличко готовий дати шанс Російському Витязю - але тільки у Києві Володимир Кличко готовий побити Олександра Повєткіна і в Києві © tacopshq.com
На думку українського чемпіона, його поєдинок з російським боксером Олександром Повєткіним міг би викликати справжній ажіотаж у Києві, і має пройти на НСК "Олімпійський".

Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за чотирма престижними версіями українець Володимир Кличко підтвердив готовність провести матч-реванш із колишнім володарем "регулярного" титулу Світової боксерської асоціації (WBA) росіянином Олександром Повєткіним.

"Доктор сталевий молот" повідомив в ефірі телеканалу "Інтер", що у відповідь хотів би провести бій у Києві.

Минулої п'ятниці Російський Витязь виграв у німецького сирійця Мануеля Чарра нокаутом у 7-му раунді і завоював титул Інтернаціонального чемпіона Світової боксерської ради (WBC).

Кличко сказав, що привітав росіянина із перемогою і висловив готовність зустрітися з ним вдруге.

"Я вважаю, що якщо цей бій відбудеться, то у Києві. Перший бій був у Москві, тепер логічно провести його в столиці України. Тут є прекрасний комплекс "Олімпійський", який може зібрати аншлаг на цьому поєдинку", - зазначив Кличко.

Щодо свого наступного суперника Кличка сказав, що ним, швидше за все, стане болгарин Кубрат Пулєв, обов'язковий претендент на титул Міжнародної боксерської федерації (IBF). Переговори про цей поєдинок в даний час продовжуються. Наступний бій Кличко проведе 6 вересня в німецькому Гамбурзі.

Нагадаємо, що Повєткін володів титулом регулярного чемпіона WBA з 2011 року, коли переміг Руслана Чагаєва з Узбекистану. Росіянин чотири рази успішно захищав пояс до пам'ятної поразки від Володимира Кличка в жовтні минулого року, яка стала першою у кар'єрі Олександра.

Раніше Кличко заявляв, що не має наміру зутрічатися з Повєткіним найближчим часом, бо головною мотивацією для нього є завоювання пояса чемпіона за версією WBC, яким володіє канадець Бермейн Стіверн. Проте швидше за все, цьому матчу не судилося відбутися в 2014 році, адже WBC хоче провести для Стіверна обов'язковий захист з американським проспектом Деонтеєм Вайлдером.

Як би там не було, все залежатиме від переговорного процесу, в який, вочевидь, будуть залучені представники всіх провідних боксерських організацій. !zn

Читайте також:

Повєткін знову згадав про реванш з Кличком

Кличко має намір завоювати колишній титул старшого брата найближчим часом

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі