Київ подасть заявку на проведення фіналу Ліги Чемпіонів

Поділитися
Київ подасть заявку на проведення фіналу Ліги Чемпіонів © tov-tob.livejournal.com
Керівництво НСК "Олімпійський" вважає, що на столичному стадіоні, який приймав фінал Євро-2012, можна провести і головний матч найбільшого клубного європейського турніру.

Керівництво столичного стадіону НСК "Олімпійський" планує подати заявку на проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів-2015/16.

Арена, яка приймала вирішальний поєдинок чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, повністю готова до прийому інших провідних європейських змагань.

"Навесні ми плануємо подавати заявку на проведення на "Олімпійському" у Києві фіналу Ліги Чемпіонів 2016 року. Столичний стадіон повністю відповідає нормам УЄФА для проведення таких важливих матчів, що підтвердили і ігри нещодавнього чемпіонату Європи у Києві, в тому числі і фінальний матч континентальної першості", - зазначив генеральний директор державного концерну "Спортивні арени України" Сергій Симак.

За словами керівника, під відомство якого потрапляє і НСК "Олімпійський" столичний стадіон готовий виконати всі вимоги УЄФА і стати реальним претендентом на проведення фінального поєдинку ЛЧ.

"Звичайно, щороку вимоги від УЄФА посилюються, але я впевнений, що наша арена буде на 100 відсотків готовою до того, щоб поборотися за право прийняти у себе фінал такого популярного турніру, як Ліга чемпіонів", - уклав Симак.

Зазначимо, що фінал турніру-2013/14 відбудеться у португальському Лісабоні на стадіоні "Луж". У наступному розіграші Ліги вирішальний поєдинок змагань буде приймати берлінський "Олімпійський".

Раніше повідомлялося, що НСК "Олімпійський" побореться за право прийняти командний чемпіонат Європи з легкої атлетики в 2017 році.

Нагадаємо, що "Олімпійський" є домашньою ареною київського "Динамо", а також свої матчі на цьому стадіоні проводить і збірна України. !zn

Читайте також:

Збірна України увійшла до п'ятірки найбільш відвідуваних команд відбору ЧС-2014

Ажіотаж на "Олімпійському": уболівальники складали списки і займали чергу з ночі

В "Барселоні" наслідуватимуть приклад "Реала" у збільшенні відвідуваності на домашніх іграх

Українські легкоатлети повернулися на НСК "Олімпійський"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі