"Карабах" - "Дніпро". Анонс, де дивитися матч 6 листопада

Поділитися
"Карабах" - "Дніпро". Анонс, де дивитися матч 6 листопада "Дніпро" спробує взяти реванш після поразки у Києві 0:1 © moskva.com
6 листопада в Баку дніпропетровський "Дніпро" спробує змінити неприємну турнірну ситуацію, до якої українці потрапили після трьох матчів. Дніпрян влаштує тільки перемога.

6 листопада в Баку дніпропетровський "Дніпро" в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Європи зустрінеться з місцевим "Карабахом".

Будь-яка осічка в матчі буде коштувати українцям путівки в плей-офф, адже в попередньому поєдинку саме "Карабах" здобув перемогу над підопічними Мирона Маркевича.

Додамо, що перше місце в групі F, де виступає "Дніпро" займає італійський "Інтер", в активі якого 7 очок. Другий - "Карабах" з пунктами 4, далі йде "Сент-Етьєн" (3 очки). Дніпряни ж замикають турнірну таблицю.

Карабах - Дніпро

6 листопада, четвер, 19:00. Баку, стадіон ім. Тофіка Бахрамова.

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія football.ua):

Карабах: Шехич, Медведєв, Садихов, Гусейнов, Аголли, Юсифов, Гараєв, Надиров, Річард, Муарем, Рейналду.

Дніпро: Бойко, Лучкевич, Дуглас, Мазух, Федецький, Кравченко, Ротань, Зозуля, Шахов, Бруну Гама, Калініч.

Травмовані: Данило Діас, Чумбинью - Матеус, Мандзюк.

Дискваліфіковані: немає.

Арбітр: Павел Гіл (Польща).

Для "Дніпра" кінець жовтня та початок листопада перетворилося в найбільш напружений час в осінній частині сезону. Адже спочатку команда поступилася "Карабаху" на своєму стадіоні в Києві, чим суттєво погіршила шанси на потрапляння в плей-офф, а потім поступилася "Динамо" перше місце в Прем'єр-лізі. Попереду дніпрян чекає нелегке протистояння із "Шахтарем".

Читайте також: Гравець "Чорноморця" звинуватив "Дніпро" у роботі з суддями

Тому єврокубкове протистояння повинне відібрати у команди мінімум сил. Напевно для цього Маркевич дасть відпочити комусь із основних футболістів, зробивши більший акцент саме на баталії в чемпіонаті України.

Як би там не було, але "Дніпру" важливо зберегти обличчя ще й на міжнародній арені. Другу невдачу з командою Азербайджану вболівальники не зрозуміють, адже саме "Дніпро" довгий час вважався зразком серед українських команд в єврокубках для самовіддачі і демонстрації характеру у важкі моменти. Втім, напевно це розуміють футболісти, і в Баку ми побачимо їх пристрасть і вогник в очах, що приведе українців до першої перемоги в груповому турнірі.

Нагадаємо, що в чемпіонаті України поєдинок "Дніпра" і "Шахтаря" відбудеться на "Арені Львів" 9 листопада, так що в ідеалі "Карабах" дніпряни повинні пройти на одному диханні. І бажано здобути перемогу.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після розгромної поразки від "Динамо" запропонував кільком футболістам покинути команду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі