Маркевич запропонував кільком футболістам піти з команди після розгрому від "Динамо"

Поділитися
Маркевич запропонував кільком футболістам піти з команди після розгрому від "Динамо" Маркевич запропонував тим, хто не хоче грати в "Дніпрі", покинути команду © football.ua
Мирон Маркевич вважає, що його команді необхідно посилюватися, однак у сьогоднішній ситуації це практично неможливо. Команда буде обходитися тим, що є в її розпорядженні.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич запропонував кільком футболістам покинути команду після розгрому 0:3 від "Динамо" у матчі 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

За словами наставника дніпропетровців, зараз в його команді склалася нелегка ситуація - на ряд позицій не вистачає кваліфікованих виконавців, а деякі футболісти не виконують свою роботу на сто відсотків - з-за того, що термін дії їхніх контрактів підходить до кінця.

"Потрібно серйозно працювати над комплектацією. Є люди, які знають, що йдуть взимку, і грають відповідно. Так що необхідно серйозно думати над тим, щоб оновлювати "Дніпро". Хто хоче йти, нехай йдуть, але на їх місце повинні прийти інші футболісти".

Читайте також: Економіст Гальчинський сумнівається, що "Стратегію-2020" Порошенко писали професіонали


"Якщо взяти торішній склад, то Джуліану - був фігурою для "Дніпра", був плеймейкером. Матеус - серйозна фігура, Коноплянка теж. Шкода, хлопець після операції не той Коноплянка, і ми це бачимо. Виходить три футболісти, які визначали обличчя "Дніпра".

Нагадаємо, що "Динамо" обіграло "Дніпро" 3:0, потіснивши команду з першого місця. Всі голи кияни забили після помилки в обороні суперника.

Нагадаємо, що напередодні сезону-2014/15 бажання покинути "Дніпро" виявив в тому числі і хорват Іван Стрініч, у якого були пропозиції з Англії. Однак трансфер футболіста зірвався і захисник повернувся в Дніпропетровськ, де чи був схожий на виконавці високого класу - як при обороні, так і в атаці. Також підходить до кінця контракт Євгена Коноплянки, яким цікавляться англійські, німецькі та італійські команди.

При цьому серйозного посилення "Дніпра", навіть у переддень старту у кваліфікації Ліги Чемпіонів, не послідувало. Як результат - виліт з ЛЧ і невдалі виступи у груповому турнірі Ліги Європи. Втім, Маркевич впевнений, що в нинішній ситуації, яка склалася в країні, вимагати підсилювати склад іноземними футболістами, у нього немає можливості.

Раніше повідомлялося, що лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко пояснив впевнену перемогу над "Дніпром" вірою команди в тренерську думку Сергія Реброва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі