Ібрагімович має намір залишити ПСЖ через прихід нової зірки Едісона Кавані

Поділитися
Ібрагімович має намір залишити ПСЖ через прихід нової зірки Едісона Кавані © zimbio.com
Зоряний шведський нападник навряд чи зможе стерпіти присутність не тільки головного конкурента в боротьбі за місце в складі, але і претендента на його беззаперечну популярність.

Шведський нападаючий "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович має намір змінити клуб найближчим часом - потенційне розставання шведа з Парижем пов'язують з приходом у стан "червоно-синіх" уругвайської зірки "Наполі" Едісона Кавані за 60 мільйонів євро.

Зараз у послугах Ібри зацікавлені англійські "Челсі" і "Ман Сіті", проте більшою мірою шведському нападаючому цікаво продовжити кар'єру у "Реалі", який з нового сезону тренує колишній наставник ПСЖ Карло Анчелотті. Як повідомляє іноземна преса, заради переїзду до Мадрида Златан готовий навіть піти на зниження своєї 14-мільйонної зарплати.

Втім, за деякою інформацією Анчелотті не розраховує на колишнього підопічного у своїй команді - по-перше, напевно між ним і ПСЖ існувала якась домовленість "про ненапад", по-друге, навряд чи йому вдасться умовити керівництво клубу взяти на себе немаленькі фінансові зобов'язання у вигляді зарплати Ібри.

Раніше ім'я Ібрагімовича пов'язували з більш ніж образливою угодою щодо купівлі Кавані - нібито ПСЖ мав намір запропонувати "Наполі" окрім значної суми в 40 мільйонів євро ще і шведську зірку.

При цьому, ще до підписання контракту з Кавані головний тренер ПСЖ Лорн Блан був упевнений в тому, що зіркові футболісти безсумнівно зуміють знайти взаєморозуміння на футбольному полі: "Вони будуть чудовою парою", - говорив Блан.

Однак в Ібри є своя думка - достатньо згадати, як він вчинив, коли опинився поруч з примхливим Лео Мессі у "Барселоні": швед пішов у "Мілан". І схоже, що мало кого з потенційних роботодавців Ібри бентежить його характер - адже він поки ще не розучився творити маленькі чудеса на футбольному полі. !zn

Читайте також:

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

У контракт Мілевського в "Ліворно" буде внесено пункт про "непрофесійну поведінку"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі