Ібрагімович зібрався в "Реал", слідом за Карло Анчелотті

Поділитися
Ібрагімович зібрався в "Реал", слідом за Карло Анчелотті © hvatitbuhat.info
Шведський нападник може покинути ПСЖ і повернутися в Іспанію.

Зірка "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович може покинути Францію і перейти в "Реал" - слідом за своїм колишній тренером Карло Анчелотті.

Як повідомляє France Football, в середу ввечері агент Ібри Міно Райоли зустрічався з представниками "Королівського клубу". Ініціатива зустрічі виходила від самого шведського гравця: після відходу з ПСЖ Карло Анчелотті, а також спортивного директора Леонардо, який був одним з ініціаторів трансферу Ібрагімовича в Париж, а також можливого переходу захисника Тіагу Сілви в "Барселону", майбутнє нападника виявилося в тумані.

Саме тому Ібрагімович не проти знову грати під керівництвом Анчелотті - природно в "Реалі". Передбачається, що за першою зустріччю підуть і інші, а Райола спробує переконати президента мадридців Флорентіно Переса відмовитися від полювання на Руні і Суареса на користь свого клієнта.

Зазначимо, що раніше повідомлялося про можливу участь Златана в угоді з уругвайським нападником Едісоном Кавані, якого хоче отримати ПСЖ.

Нагадаємо, що в минулому сезоні в чемпіонаті Франції і Лізі Чемпіонів 31-річний нападник провів 43 матчі, забив 33 м'ячі і віддав 7 гольових передач. Також Златан допоміг парижанам завоювати третій в історії чемпіонський титул. !zn

Читайте також:

На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

За 10 років в "Челсі" Роман Абрамович витратив на клуб 2 мільярди фунтів

ПСЖ готовий заплатити "Реалу" 100 мільйонів за Кріштіану Роналду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі