Хокейний "Донбас" лідирує на домашньому передсезонному турнірі

Поділитися
Хокейний "Донбас" лідирує на домашньому передсезонному турнірі © hcdonbass.com
Український клуб, незважаючи на програш у третьому турі череповецькій "Сєвєрсталі", лідирує на Відкритому Кубку Донбасу.

Донецький "Донбас" лідирує після трьох турів на домашньому однойменному турнірі, який проходить у рамках підготовки команд Континентальної хокейної ліги до старту сезону.

На льоду "Арени Дружба" підопічні Андрія Назарова обіграли "Нафтохімік" 3:2, і нижньогородське "Торпедо" - 3:1, а 29 серпня поступилися череповецькій "Сєвєрсталі" 4:7.

Завдяки двом перемогам, маючи 6 очок в активі, донеччани розташувалися на першому місці турнірної таблиці. У разі перемоги 30 серпня над дебютантом КХЛ владивостоцьким "Адміралом", "Донбас" може вперше у трирічній історії турніру стати його переможцем.

Нагадаємо, що Відкритий Кубок Донбасу стартував у 2011 році - тоді його переможцем став СКА із Санкт-Петербурга, а рік потому в Донецьку перемогла "Сєвєрсталь", очолювана нинішнім наставником донеччан Назаровим.

У перших двох матчах із "Нафтохіміком" і "Торпедо" донеччани були дійсно хороші, обігравши суперників у багатьох компонентах. А головне - команда показала справжній бойовий хокей - з усіма емоціями і яскравими моментами. Однак протистояння з "Сєвєрсталлю" явно не склалося - напевно, хокеїсти просто втомилися і підсвідомо взяли паузу.

Перший період донеччани повністю програли, і лише після перерви зуміли надолужити згаяне. Але було вже пізно - на голи Романа Благого і Теєму Лайне суперники швидко знайшли свою відповідь - 5:2. Гольова феєрія продовжилася і в заключній 20-хвилинці, однак у ній знову досягли успіху гості з Череповця - 4:7 за підсумками протистояння.

У складі "Донбасу" на лід виходили українські новачки - захисник Денис Петрухно і нападник Дмитро Німенко, які поки знаходяться на переглядових контрактах, але напевно зроблять все можливе, щоб закріпитися у складі команди Назарова. Що вже зробив Роман Благой, який став одним із тих, хто в міжсезоння пройшов шлях з лідерів фарм-клубу в основу.

Зазначимо, що 30 серпня у матчах турніру зіграють "Адмірал" і "Торпедо", а також "Нафтохімік" і "Сєвєрсталь". Від цих поєдинків буде залежати і подальша доля "Донбасу". Хоча в будь-якому випадку, в заключному поєдинку донеччанам потрібна буде тільки перемога. !zn

Читайте також:

Франція зіпсувала дебют Андрія Назарова на чолі хокейної збірної України

Хокейний "Донбас" пробився у топ-50 клубного рейтингу Європи

Українець Понікаровський відправився в СКА слідом за суперзіркою Ковальчуком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі