Тренер збірної України з хокею пообіцяв у матчі з Францією "слов'янську помсту"

Поділитися
Тренер збірної України з хокею пообіцяв у матчі з Францією "слов'янську помсту" Андрій Назаров обіцяє цікаві матчі з Францією © hcdonbass.com
Новопризначений наставник української збірної висловлює оптимізм напередодні майбутніх контрольних поєдинків із французами.

Головний тренер донецького "Донбасу" і збірної України випромінює оптимізм напередодні свого дебюту у національній команді у контрольних поєдинках з Францією.

"У минулому сезоні Україна пробилася до дивізіону і чемпіонату світу і тепер знаходиться за крок від еліти. І ось у товариських матчах ми зустрічаємося з її представниками - французами. Переконаний, на наших уболівальників чекають інтригуючі поєдинки", - зазначив Андрій Назаров в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес".

Фахівець, що отримав своє призначення у національній команді кілька тижнів тому, вважає, що зустріч із французами буде мати для українців принциповий характер.

"Скажімо, особисто я як росіянин досі не можу забути, як 9 травня на останньому чемпіонаті світу наша збірна принизливо поступилася Франції - 1:2. Та гра - скалка у серці. Так що готуємося до слов'янської помсти".

Нагадаємо, що 20 серпня стартує перший навчально-тренувальний збір української команди, який пройде під керівництвом Андрія Назарова і його помічника Олександра Годинюка. Ще одним асистентом російського фахівця може стати олімпійський чемпіон Олексій Житник, що в позаминулому сезоні завершив кар'єру хокеїста.

Завершаться тренування українських хокеїстів двома матчами з Францією, які відбудуться у Донецьку 24 і 25 серпня о 15:00 і 17:30 відповідно.

Назаров, незважаючи на те, що українці уже кілька років виступають на міжнародних змаганнях у компанії далеко не найсильніших збірних, оптимістично налаштований щодо майбутнього всього хокею в Україні.

"Двадцять років на Україні, на жаль, не було великого хокею. І ось у наш вид спорту прийшов такий впливовий чоловік, як Борис Колесников, який, по суті, запустив відразу два національні проекти - "Донбас" і збірну країни", - зазначив Назаров.

"Завжди ставлю перед собою і своїми хокеїстами тільки найсерйозніші завдання. Думаю, вже через сезон-два "Донбас" буде наполовину складатися з гравців української збірної. Ось тоді, маючи досвід виступів проти найкращих хокеїстів КХЛ, у нас з'явиться плацдарм для серйозного наступу. Але, до речі, вже на даному етапі у "Донбасі" молоді українці прогресують і грають істотну роль. І, хтозна, може, коли-небудь не Канада, а Україна стане для Росії найпринциповішим суперником? Як, наприклад, у футболі", - резюмував Назаров.

Зазначимо, що керівництво Федерації хокею України розпочало процес натуралізації декількох російських гравців "Донбасу" - нападників Євгенія Белухіна і Владислава Шалімова, а також захисника Юрія Сільницького.

Читайте також:

Хокейний "Донбас" пробився у топ-50 клубного рейтингу Європи

Українець Понікаровський відправився у СКА слідом за суперзіркою Ковальчуком

Фінал плей-офф НХЛ: "Чикаго" виграє Кубок Стенлі за 17 секунд (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі