"Хайдук" офіційно презентував Мілевського

Поділитися
"Хайдук" офіційно презентував Мілевського Хорватський клуб представив Мілевського © hajduk.hr
Український нападник вже 16 серпня може дебютувати за нову команду.

Хорватський "Хайдук" офіційно представив новачків команди - екс-півзахисника словенського "Марібора" Деяна Мезгу і нападника Артема Мілевського, останнім клубом якого був турецький "Газіантепспор".

Не виключено, що український нападник дебютує в чемпіонаті Хорватії вже у найближчому матчі "Хайдука" - 16 серпня підопічні Ігора Тудора зіграють з "Задаром".

"Я доведу на футбольному полі, - заявив Мілевський. - Зараз для мене дуже важливо грати. З "Хайдуком" хочу домагатися результатів. Дуже вдячний тренеру Борису Переку, який допоміг здійснитися цьому трансферу, а також моєму агенту Олександру Панкову".

Оцінив Мілевський та перспективи "Хайдука" у протистоянні з дніпропетровським "Дніпром" в рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

"Не потрібно боятися "Дніпра", треба виходити і грати, - зазначив нападник. - У нас молода команда, але нам нема чого боятися. Намагатимусь передати свій досвід молодим хлопцям".

Нагадаємо, що сліпий жереб звів у Лізі Європи "Дніпро" і "Хайдук" в раунді плей-офф. І вже 20 серпня колишній динамівець Мілевський прибуде зі своєю новою командою в Україну, щоб поборотися за вихід в груповий етап ЛЄ. !zn

Читайте також:

У Хорватії розраховують на відродження українця Мілевського

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський - хороший нападник

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі