Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський хороший нападник

Поділитися
Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський хороший нападник © www.fcdynamo.kiev.ua
Колишній форвард київського "Динамо", збірних України і Росії, найкращий бомбардир чемпіонату світу-1994 порівняв опального футболіста з його англійським колегою Полом Гаскойном.

Колишній нападник "Динамо", збірних України та Росії Олег Саленко вважає, що український форвард Артем Мілевський, який не зумів на належному рівні завершити свої виступи у київській команді, як і раніше, є кваліфікованим футболістом.

"У нього точно є запас майстерності. Так, у нього своя манера - постійно падає, з суддями лається. Але гравець він хороший", - вважає кращий бомбардир чемпіонату світу-1994.

Саленко порівняв Мілевського з відомим в 90-і форвардом збірної Англії Полом Гаскойном, у якого були проблеми з дисципліною.

"Що стосується історії з Мілевським, то коли розбрат в команді, треба робити жорсткі висновки. Мілевський-це український Гаскойн. Тільки на Заході, щоб так себе вести, треба ще грати добре. Тільки тоді тобі прощають усе. Артему пару років тому, коли він був на піку, потрібно було переходити в європейський клуб", - вважає Саленко.

Нагадаємо, що Артем Мілевський покинув "Динамо" у вересні минулого року, підписавши контракт з турецьким "Газіантепспор". Проте вже у кінці 2013-го боку розірвали угоду за обопільною згодою. За інформацією ЗМІ, українець отримав 100-тисячну компенсацію в європейській валюті. За останніми даними, Мілевським цікавилися в азербайджанській "Габалі" Юрія Сьоміна.

Також за інформацією ЗМІ, в "Габалі" були зацікавлені у ще одному колишньому динамівця Олександра Алієва. На думку Саленка, це природно, тому як ці футболісти - друзі за межами футбольного поля. !zn

Читайте також:

Мілевського назвали найціннішим українським футболістом після Шевченка

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Колишні гравці "Динамо" вважають, що киянам під силу поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі