Головний тренер "Рапіда" вважає, що у матчі проти "Шахтаря" його команді не вистачило удачі

Поділитися
Головний тренер "Рапіда" вважає, що у матчі проти "Шахтаря" його команді не вистачило удачі Баришич вважає, що гра була рівною © ФК Шахтер
Зоран Баришич і Мірча Луческу підвели підсумок першого матчу між австрійським та українським клубами.

Головний тренер "Рапіда" Зоран Баришич заявив, що в першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Шахтаря", який завершився перемогою "гірників" (1:0), його команді не вистачило удачі. При цьому Баришич вважає, що гра була рівною.

"Я думаю, що нам сьогодні не вистачило удачі. Особливо перед пропущеним голом - у нас був супермомент, але голкіпер "Шахтаря" врятував свою команду. Прикро пропускати "в роздягальню", але відрадно, що ми грали на рівних з такою великою командою, що має настільки великий досвід виступів у Лізі чемпіонів. Шкода, що не зуміли зрівняти рахунок. Гра була рівною, в якихось моментах нам просто не пощастило. Тому я не можу критикувати своїх хлопців, навпаки, я хочу висловити їм компліменти. Щодо матчу у Львові: якщо ми хочемо пройти далі, то повинні перемагати. Ще раз повторюся, у нас були дуже хороші можливості забити перед пропущеним м'ячем. Ми побачили, що "Шахтар" зробив це від штанги, і зрозуміли, що такі дрібниці можуть вирішити результат зустрічі", - цитує Баришича офіційний сайт "Шахтаря".

А головний тренер "гірників" Мірча Луческу зазначив, що його команді не можна було ризикувати напередодні матчу-відповіді: "Сьогодні була жорстка гра з двох сторін. Видно, що "Рапід" налаштувався на такий матч з перших хвилин, було багато єдиноборств в середині поля. Ми володіли перевагою в першому таймі, створили багато моментів, вийшло забити. Намагалися перевести гру на половину поля "Рапіда", знаючи, що вони зазвичай дуже добре пресингують суперника. Тому в першому таймі ми мали перевагу в ігровому плані. На другу половину, звичайно, "Рапід" вийшов більш наполегливим. Ми ж провели матч Ліги чемпіонів, в якому не можна було ризикувати, знаючи, що нас чекає домашня гра".

Нагадаємо, матч у відповідь між "Шахтарем" і "Рапідом" відбудеться 25 серпня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі