Головний тренер "Рапіда" не знайшов у "Шахтаря" слабких місць навіть під мікроскопом

Поділитися
Головний тренер "Рапіда" не знайшов у "Шахтаря" слабких місць навіть під мікроскопом Баришич не став радитися з Драговичем © ФК Шахтер
Зоран Баришич вважає "гірників" фаворитом протистояння, а Мірча Луческу впевнений, що його команда повинна йти з поля з перемогою.

Головні тренери "Рапіда" і "Шахтаря" дали передматчеві прес-конференції, на яких поділилися своєю думкою про майбутню зустріч австрійського і українського клубів у рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Головний тренер "Рапіда" Зоран Баришич зазначив, що у "Шахтаря" немає слабких сторін: "Шахтар" - дуже сильна, дуже досвідчена команда, яка довела це в минулі роки. У складі "гірників" є цілий ряд гравців з гарними індивідуальними якостями. Вони в будь-який момент можуть вирішити результат матчу. Тому на нас чекає дуже важка гра. Слабких сторін у "гірників" немає. Оборона діє дуже організовано, в атаці є швидкі гравці з високими індивідуальними якостями. Потрібно дуже постаратися, щоб знайти якісь слабкі сторони в "Шахтарі", робити це з мікроскопом. Але навіть якби ми їх знайшли, я б про це не сказав. Атакувальним футболістам "гірників" важко протистояти, тому ми будемо намагатися грати компактно, намагатися закривати кожного гравця "Шахтаря" двома нашими футболістами".

Також Баришич підкреслив, що не звертався за порадами до австрійського легіонеру "Динамо" Александара Драговича. "З Александаром не спілкувалися. Ми розуміємо, що все в наших руках. "Шахтар" повинен пройти. Але і ми теж хочемо потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів!", - наводить слова тренера офіційний сайт "гірників".

А головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що його підопічні повинні йти з поля переможцями: "В матчах Ліги чемпіонів часто домагається результату той, хто більше сконцентрований, а не той, у кого більше майстерності. Плюс, якщо команда перемагає такий клуб, як "Аякс", то у неї є задатки обігравати інші команди. "Рапід" практично постійно забиває, але і практично завжди пропускає. Гра команди характеризується таким елементом, як самовіддача. Це вимога вболівальників, щоб команда билася за кожен м'яч. У нас буде важка гра, я з повагою ставлюся до гравців "Рапіда", але "Шахтар" повинен йти з поля з перемогою".

Нагадаємо, поєдинок "Рапід" - "Шахтар" відбудеться 19 серпня. Букмекери впевнені в тому, що "гірники" виграють цю зустріч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі