Голландці знайшли винних у невдачах збірної - головний тренер і динамівець Ленс

Поділитися
Голландці знайшли винних у невдачах збірної - головний тренер і динамівець Ленс Гус Хіддінк і його помічники поки не можуть похвалитися успішними результатами © nos.nl
Збірна Нідерландів набрала після трьох матчів відбіркового турніру Євро-2016 всього лише три очки. Тепер вся преса шукає винуватців такого провалу, який відбувся після завоювання бронзи на чемпіонаті світу.

Голландці знайшли винних у невдачах збірної, яка в трьох матчах відбіркового турніру Євро-2016 набрала всього три очки і демонструє невиразну гру.

Преса і фахівці готові звинувачувати в подібному становищі головного тренера Гуса Хіддінка і деякі з його підопічних, зокрема, представника київського "Динамо" Джермейна Ленса.

Колишній лідер збірної Нідерландів Рональд де Бур різко висловився про нинішній стан справ у збірній, заявивши, що Хіддінку вже пора на відпочинок, адже його ідеї - застаріли. Нагадаємо, що Хіддінк замінив на посту головного тренера Луї ван Гаала, який привів "помаранчевих" до бронзі на чемпіонаті світу, а потім перейшов на роботу в "Манчестер Юнайтед".

"У Луї ван Гала, який як тренер набагато сильніше Хіддінка, завжди був план на гру. А тут ніякого плану, схоже, не існувало. Так, посилали м'ячі в напрямку ван Персі або Роббена в надії, що ті що-небудь вигадають. У Гуса чудова біографія, але, на мій погляд, як тренер він закінчився. Йому 67 років, та його ідеї застаріли", - вважає де Бур.

Дісталося і Джермейну Ленсу, який потрапив в основний склад збірної в матчі проти Ісландії, але нічим так і не запам'ятався на полі. А адже в його взаємодія з Арьєном Роббеном ще напередодні чемпіонату світу вражало, так і не псував він картини, коли виходив на заміну в Бразилії. І тут в голландській пресі стверджують, що його час минув і він фактично займає чуже місце.

Голландці вважають, що тепер у Федерації футболу опинились у незручній ситуації: з одного боку, звільнити Хіддінка - значить визнати свою неспроможність, адже на пост наставника команди претендував і досить перспективний фахівець, екс-зірка світового футболу Рональд Куман. З іншого боку, падіння Нідерландів може продовжитися, після чого міняти щось буде вже пізно.

Також дещо підвішеному стані знаходяться і помічники Хіддінка - більш менш досвідчений Данні Блінд, а також Рууд ван Ністелрой, який лише починає кар'єру тренера і може одразу пізнати гіркий досвід.

Як би там не було, але "помаранчевим" у найближчий місяць належить зіграти ще один поєдинок - 16 листопада вони вдома прийматимуть Латвію, і цілком ймовірно, що саме цей матч може стати останнім у тренерській кар'єрі Хіддінка. До офіційної зустрічі голландці зустрінуться з Мексикою в рамках товариського матчу.

Раніше повідомлялося, що збірна Німеччини несподівано зіграла внічию 1:1 з Ірландією в матчі 3-го туру відбіркового турніру. На рахунку німців - чотири очки і четверте місце в групі D. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі