Чемпіони світу знову понесли втрати у кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Чемпіони світу знову понесли втрати у кваліфікації Євро-2016 Збірна Німеччини знову втратила очки © dfb.de
Збірна Німеччини на заповненому стадіоні в Гельзенкірхені не зуміла обіграти Ірландію. Втім, німці повинні дякувати Шотландію за те, що вони відібрали очки у їх головних конкурентів.

Чемпіони світу німці знову понесли втрати у кваліфікації Євро-2016, зігравши внічию 1:1 зі збірною Ірландії.

На заповненому стадіоні в Гельзенкірхені Німеччина завдяки точному удару Тоні Крооса вийшли вперед у заключному відрізку поєдинку, проте вже в останні секунди зустрічі Джон О'Ші розібрався у карному майданчику суперника і залишив не при справах кращого воротаря ЧС-2014 Мануеля Нойєра.

В іншому поєдинку групи Польща не зуміла обіграти Шотландію, зігравши з представниками Туманного Альбіону внічию 2:2.

Таким чином, німці за два поєдинки кваліфікації жовтня набрали лише одне очко. Раніше, нагадаємо, "Бундестім" програв Польщі 0:2. Поляки, як і раніше, очолює групу D - на вершині "кадру" знаходиться разом з Ірландією.

Втім, найголовніше це, мабуть, стан Німеччини. Адже не дарма мудрий наставник Йоахім Лев порівняв свою команду з видобуванням для мисливця. Ось і ірландцям вдалося "відкусити" частину видобутку. Дії ж футболістів у білій формі-поки що далекі від ідеалу. Ясна річ, що вся боротьба попереду, але тепер з'явився новий шанс у тих же поляків з ірландцями.

Поки ж Лев чи то жартома, чи всерйоз говорить про те, що розраховує на перемогу в матчі з Гібралтаром, який в трьох матчах пропустив у свої ворота 17 голів.

Німеччина - Ірландія- 1:1 (0:0)

Голи: Кроос, 71 (1:0). О'ши, 90+4 (1:1).

Німеччина: Нойер, Рюдігер, Боатенг, Хуммельс, Дурм, Белларабі (Руді, 86), Гінтер (Подольскі, 46), Кроос, Дракслер (Крузе, 70), Гетце, Мюллер.

Ірландія: Форд, Мейлер, о'ши, Вілсон, Уорд, Макгіді, Куїнн (Хулахэн, 76), Вілан (Хендрік, 53), Макклін, Уолтерс, Кін (Гібсон, 63).

Попередження: Уїлан, 41. Вілсон, 68. Хуммельс, 85.

Суддя: Скоміна (Словенія).

14 жовтня. Гельзенкірхен. Стадіон "Велтінс-Арена".

Додамо, що Німеччина в чотирьох поєдинках після перемоги на чемпіонаті світу здобули лише чотири очка, пропустивши в свої ворота 8 голів. Притому, що в Бразилії в пасиві Нойєра було всього три (!) м'ячі.

Раніше повідомлялося, що збірна України здобула другу поспіль перемогу в кваліфікації, обігравши у Львові Македонію 1:0. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі