Футболісти Сан-Марино будуть щасливі, якщо зможуть забити Україні

Поділитися
Футболісти Сан-Марино будуть щасливі, якщо зможуть забити Україні Анді Сельва мріє, щоб його команда забила українцям © footballua.tv
Суперники української збірної на відбірному матчі ЧС-2014 вже прибули до Львова і встигли висловити першу порцію компліментів на адресу "синьо-жовтих".

Збірна Сан-Марино прибула до Львова, де відбудеться їхня зустріч в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 з українською командою.

Один з найкращих футболістів Сан-Марино нападник Анді Сельва вважає, що українська збірна - фаворит групи Н, тому забити хоча б один гол в їхні ворота буде справжньою подією для футболістів з країни-карлика.

"Ми - реалісти. Україна - фаворит не тільки цього матчу, але і в цілому нашої групи. Якщо ми навіть заб'ємо один м'яч, це вже буде для нас великим святом", - сказав гравець в ефірі телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що Сан-Марино займає останнє місце у групі Н, забивши у 6 матчах нуль голів і пропустивши 29 разів. Найбільшої поразки у турнірі санмаринці зазнали від англійців - 22 березня вони програли фаворитам на своєму полі 0:8.

Примітно, що Сельва вважається найкращим футболістом за всю історію санмаринського футболу. Зараз він виступає в національному чемпіонаті, однак свого часу грав за клуб італійської Серії С2. На рахунку Анді Сельви - 8 голів у 55 матчах за Сан-Марино.

Гол Анді допоміг Сан-Марино здобути історичну перемогу над Ліхтенштейном 1:0 28 квітня 2004 року - на сьогоднішній день це єдина перемога санммаринців.

Нагадаємо, що матч Україна - Сан-Марино відбудеться 6 вересня у Львові. !zn

Читайте також:

Фоменко вважає, що у грі збірної "кількість перейшла в якість"

Прем'єр-лігу України можуть скоротити до 12 команд

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі