Футболіст Зінченко у США закликав поставити Україні літаки F-16

Поділитися
Футболіст Зінченко у США закликав поставити Україні літаки F-16 © allworldcity.ru
Гравець озвучив думки всіх українців.

Український гравець лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко виступив на пресконференції у США, де його клуб проводить передсезонні збори.

"Хотів би висловити величезну подяку США та решті світу, які дуже допомагають нам у цей скрутний момент. Користуючись можливістю, я маю сказати, що ці F-16 нам потрібні, щоб повернути нашу землю і наші території. У мене є така місія. Якщо у мене буде можливість – говоритиму про це", - сказав Зінченко.

Раніше заступник помічника держсекретаря США з військово-політичних питань Стенлі Браун пояснював, що на те, щоб США чи хтось інший із союзників передав Україні винищувачі F-16, підуть місяці. Він зазначив, що Штати, хоча досі не ухвалили свого рішення про їхнє відправлення, підтримають, якщо на це зважиться хтось із партнерів

Українці неодноразово зверталися з проханням про постачання західних винищувачів, щоби замінити свій парк колишніх радянських МіГ-29 та Су-27.

Нагадаємо, 26-річний Олександр Зінченко перейшов до "Арсеналу" з "Манчестер Сіті" минулого літа за 30 мільйонів фунтів. Ще два мільйони прописані як бонуси.

На рахунку Зінченка один гол і два асисти у 33 матчах сезону у складі лондонців.

Раніше повідомлялося про те, що Зінченко влітку може залишити "Арсенал".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі