"Хочу стерти всі спогади": капітан збірної України Зінченко висловився про період кар'єри в Росії

Поділитися
Зінченко намагався говорити із російськими футболістами © УАФ
Український футболіст зізнався, що писав деяким гравцям у РФ.

Капітан збірної України з футболу Олександр Зінченко зізнався, що через повномасштабну війну хоче забути про свій період кар'єри в Росії, де він грав за "Уфу".

"Знову ж таки, я хотів би сказати спасибі "Уфі" за все, що вони зробили для мене, але після всього я просто хочу забути той період мого життя. Хочу стерти всі спогади про це. Ми можемо говорити, що інші люди нічого не можуть зробити, це не їх рішення і так далі. Але я спілкувався з кількома футболістами... Ну як, я писав їм, але не отримував відповіді. Чому ви мовчите? Чому ви не можете навіть нічого опублікувати у соцмережах, щоб зупинити ці речі? Тому що їм все одно.

Хтось може сказати, що вони бояться в'язниці, що вони не зможуть повернутись до країни. Я не вірю в це. У мене було своє оточення там. Але вони стали нулями. Не хочу нічого знати про цю терористичну країну. Для мене це очевидно", – цитує Зінченка Tribuna.com із посиланням на Channel 4 Sport.

26-річний Олександр Зінченко нині виступає за лондонський "Арсенал". Він грав за "Уфу" у 2015-2016 роках перед трансфером у "Манчестер Сіті".

Раніше повідомлялося, що Україна без шансів програла Англії на старті кваліфікації Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі