Футболіст "Динамо" звинуватив дружину у спробі вбити його за допомогою магії

Поділитися
Футболіст "Динамо" звинуватив дружину у спробі вбити його за допомогою магії Юссуф звинувачує свою супутницю у магії
Нігерійський легіонер Айїла Юссуф, що повернувся до Києва з турецької оренди, зробив кілька несподіваних заяв щодо свого сімейного життя.

Захисник "Динамо" Айїла Юссуф, який днями повернувся до Києва з Туреччини, де він виступав за "Ордуспор" на правах оренди, ошелешив футбольну громадськість несподіваними заявами про своє сімейне життя.

За словами футболіста, його цивільна дружина, від якої у Юссуфа є двоє дітей, йому погрожує заради грошей.

"Проблеми почалися, коли я попросив її привести моїх дітей на свято в Україну", - розповів футболіст сайту gistmania.com.

"Одного разу, коли я жив з нею, відкрив шафу Гбемі в Україні і виявив різні штуковини, включаючи змію у пляшці з джином. Це стало підтвердженням того, що мені казали мої друзі і сім'я: вона-фетишистка і намагається спрямувати свої чари на мене. Я почувався ніяково, проживаючи з нею під одним дахом".

Юссуф зазначив, що попросив жінку переїхати жити в інше місце і навіть продовжував оплачувати їй оренду квартири, навіть коли він переїхав грати в Туреччину.

"Я продовжував платити за дітей у школі і оплачувати інші рахунки, а потім виявив, що її віза закінчується через кілька місяців. Я послав їй листа, попросивши залишити Україну і повернутися до Нігерії, але вона і цього разу відмовилася. Тоді я послав їй другий лист, в якому пригрозив припинити за все платити - і знову почув відмову. Після цього я вирішив послати когось в мою квартиру, щоб забрати її паспорт, щоб вона не кидала тінь на моє реноме і кар'єру".

"Я і раніше чув погані історії про її історії з чоловіками, але прохолодно ставився до цього. Мало того, за допомогою деяких людей вона вже кілька разів намагалася вбити мене. Можу навіть надати запис телефонних розмов, які служать підтвердженням цього. Також можу надати документи, згідно з якими я плачу їй щомісячну допомогу".

Нагадаємо, що Айїла Юссуф перейшов у "Динамо" влітку 2003 року, зігравши за київський клуб більше 120 матчів. Також Юссуф неодноразово залучався до молодіжної і національної збірної Нігерії. !zn

Читайте також:

Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив вболівальника

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі